Neler Yeni

Oyunlarda GPU yu tam yükte çalıştıramıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Talha Arıcı
Selamlar normal de böyle bir konu açmazdım ancak ne kadar araştırırsam araştırayım bir çözüm bulamadım, öncelikle Dell Inspiron 7000 Gaming laptobunu kullanıyorum, sistemim; i5 7300HQ, 1050 4GB Mobile, 16GB Ram, 128Gb Sandisk M2 SSD, Toshiba 1TB Harddisk, neden olduğunu bilmiyorum ancak oyunlarda ayarları low alsamda fps aynı oluyor ve drop yiyorum ultraya alıp ekran kartını tam yükte çalıştırmaya zorladığımda da anlık olarak düşüşler geliyor aniden %30 %50 gibi değerlere düşüyor ayrıca buna ek olarak işlemci kullanımım her zaman 100 de normal de darboğaz olmaması gerekiyor sistem de, bütün çip set driverlarım, ekran kartı driverlarım güncel, güncel olmayan bir şey bırakmadım, ısı değerlerim işlemcim tam yükte 72 dereceyi geçmiyor ekran kartım da 67 derecelerde, nvidia ayarlarında ekran kartına tam güç verdim ancak ne yaparsam yapayım dropları engelleyemiyorum, yani şuana kadar hiçbir oynadığım oyunda işlemci kullanımım 40 50 ekran kartının 100 olduğunu görmedim, sorunun artık donanım kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım eğer öyleyse bunu anlamanın bir yolu var mı? lütfen yardım edin.

Ekler

• Screenshot_34.png
    Screenshot_34.png
    49.1 KB · Hit: 62
Top Bottom