Neler Yeni

Oyunlarda grafiği fulleyince pc kapanıyor

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
isim soyisim
Arkadaşlar valorant ve csgoda ayarları fulleyince pc kendini kapatıyor fanlar duruyor ve ışık sönüyor sonra pc kendini yeniden başlatıyor. Dp kablosunu ekran kartına taktığımda da ara sıra pc açılıp açılıp kapanıyor. Topraklı prize bağladım kasayı sonra psunun gücü yetmiyordur diye kasamın çekeceği elektriği hesapladım psu yeterli sistem için yine bu sorun tekrar etti. Önceden de bir bilgisayarım vardı onunda anakartı yanmıştı bazı plastik yerleri erimişti. Evimizin tesisatıda kontrol ettirdik fakat sorun bulunamadı. Arkadaşlar pcem bu arada normal bir şekilde yeniden başlamıyor. Sanki fişi çekmişim gibi kapanıyor 3-4 saniye sonra yeniden başlıyor ve normal açılıyor pc oyunlarda en yükseğe çekince kapanıyor. Geçenlerde furmark testi yapmıştım en yüksek ayarda belki o zarar vermiş olabilir mi pcye? Pcemin ısılarını da oyunlarda kontrol ediyorum işlemci 50-60 derece, ekran kartıda 60-70 gibi derecelerde. Bu sorunu yaşayan ve tecrübeleri olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Lowe

80+ Bronze
Arkadaşlar valorant ve csgoda ayarları fulleyince pc kendini kapatıyor fanlar duruyor ve ışık sönüyor sonra pc kendini yeniden başlatıyor. Dp kablosunu ekran kartına taktığımda da ara sıra pc açılıp açılıp kapanıyor. Topraklı prize bağladım kasayı sonra psunun gücü yetmiyordur diye kasamın çekeceği elektriği hesapladım psu yeterli sistem için yine bu sorun tekrar etti. Önceden de bir bilgisayarım vardı onunda anakartı yanmıştı bazı plastik yerleri erimişti. Evimizin tesisatıda kontrol ettirdik fakat sorun bulunamadı. Arkadaşlar pcem bu arada normal bir şekilde yeniden başlamıyor. Sanki fişi çekmişim gibi kapanıyor 3-4 saniye sonra yeniden başlıyor ve normal açılıyor pc oyunlarda en yükseğe çekince kapanmıyor. Geçenlerde furmark testi yapmıştım en yüksek ayarda belki o zarar vermiş olabilir mi pcye? Pcemin ısılarını da oyunlarda kontrol ediyorum işlemci 50-60 derece, ekran kartıda 60-70 gibi derecelerde. Bu sorunu yaşayan ve tecrübeleri olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
sistem ?

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
isim soyisim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Juiclair0

80+ Silver

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
isim soyisim

Juiclair0

80+ Silver

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
isim soyisim
dostum istemin bu oyunları full ayarlarda oynatacak bir sistem değil zorlandığı için kapanıyordur.
Öncedende fule çekiyordum nasıl oynatmasın 100fps civarı alıyorum valorant csgo o kadar güçlü oyunlar değilki

emircan.s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Emircan Savaş
Çok eski sistem olduğu için psunun ömrü dolmuş olabilir, fazla güç çekmeye kalktığında kapatır kendini
Hem bundan olabilir hem de bir kablonun karşıladığı güç yetmiyor olabilir mesela işlemciye gitmesi gereken gücü cpu power kablosu karşılamıyordur.

Top Bottom