Evet. Assassin's Creed Odyssey. HDR kısmında ''Mevcut değil'' yazıyor. Origins'te de açılmıyordu.bu konu hakkında çok bir fikrim yok ancak oyunun HDR desteği var mı diye baktınız mı?
Monitörde açık ama Windows'ta HDR ayarını bulamadım. İnternetten baktım ama videolardaki gibi yok.monitör ayarlarından ve windowsta açık mı
Monitörde açık ama Windows'ta HDR ayarını bulamadım. İnternetten baktım ama videolardaki gibi yok.
Orada değil.Alıntıyı görüntüle
burası nasıl
Son ikisi "Hayır" ama monitörün kendi sitesinde HDR destekli olduğu yazıyor.Orada değil.
Alıntıyı görüntüle
Tam olarak burada olması lazım. Yoksa,
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Son iki tanesi "Evet" değilse monitör HDR destekli değil demek.
DP ile mi bağlı?
Evet. HDMI ile de denedim ama olmadı.DP ile mi bağlı?
Sanırım olayı anladım. Eğer DisplayHDR sertifikası yoksa zaten onun HDR'ı hiçbir işe yaramaz. Ve bunun için de gerçek Rec. 2020 renk skalasına sahip olması gerekir. Olmazsa da onlar çıkmaz. DisplayHDR 400 vs. yazıyor mu?Evet. HDMI ile de denedim ama olmadı.
Ona nerden bakacağım.Sanırım olayı anladım. Eğer DisplayHDR sertifikası yoksa zaten onun HDR'ı hiçbir işe yaramaz. Ve bunun için de gerçek Rec. 2020 renk skalasına sahip olması gerekir. Olmazsa da onlar çıkmaz. DisplayHDR 400 vs. yazıyor mu?
Ben araştırdım ama bulamadım yüksek ihtimal yok. Google'dan bakılabilir.Ona nerden bakacağım.