Neler Yeni

Oyunlarda istediğim fps'i farklı şekillerde nasıl alabilirim?

Click

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Doğan Soley
Hayırlı akşamlar bir sorum olacak öncelikle sistemim :

Asus b450m-k anakart
2x8 corsair vengeance lpx 3200mhz cl16 ram
Ryzen 5 2600 cpu
Msi 1050ti gpu
Toshiba ocz rc500 m2 ssd

Bu şekilde yaklaşık 1-2 ay önce topladım ekran kartı hariç bütün parçaları upgrade ettim komple yeniledim sistemi fakat ekran kartına bütçem yetmediği için 1.5 sene önce aldığım msi 1050ti gaming x ekran kartını kullanıyorum sistemi ilk topladığımda rami tek slot 8gb kullanıyordum (call of duty warzone) oynadığım oyunda 1600x900 düşük ayarlarda istediğim fpsi alamıyordum 60-70 arası gidip geliyor bazen 50'lere kadar düşüyor ramin fpsi etkilediği yönde videolar konular vs. buldum rami 2x8gb yaptım fakat 1 fps bile farketmedi ekran kartının yetersiz olduğunu biliyorum warzone overclock yapmaya da izin vermiyor almak istediğim fps 60-70 arası aslında çoklu binalarda anlık hareketli durumlarda fpsin 50 ye düşmesini engellemek istiyorum parça upgrade etmeden fpsimi arttırabileceğim yollar varmıdır acaba veya yapmayı bilmediğim farklı bir ayar vs. varmıdır merak ediyorum.Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

Mert Karayel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Hamza mert karayel
Dostum bende o ekran kartını kullanıyorum cs dışında o ekran kartı kullanılmaz rx570 alsaydın rahat 60fps alırdın ekran kartını bi an önce değiştirmen lazım o oyuna o ekran kartı acayip düşük kalıyor

Masyta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Faruk
Dostum bende o ekran kartını kullanıyorum cs dışında o ekran kartı kullanılmaz rx570 alsaydın rahat 60fps alırdın ekran kartını bi an önce değiştirmen lazım o oyuna o ekran kartı acayip düşük kalıyor
Kart o kadar da kötü değil şu an çoğu internet kafede o kartlar var
Ve o kart warzone düşük çözünürlükte daha fazla fps verir anormal bir durum var

Click

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Doğan Soley
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet biliyorum ama zamanında alırken bu ekran kartını aldım değiştireceğim zamanda 2060 ayarında bir şey almak istiyorum o yüzden şimdi değiştirmek istemiyorum tekrar tekrar değiştirmek zorunda kalmamak için ramleri overclocklasam 3600mhz çeksem artış olur mu acaba veya ramler kaldırır mı onu da bilmiyorum hiçbir bilgi bulamadım ramlerle ilgili overclock olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kart o kadar da kötü değil şu an çoğu internet kafede o kartlar var
Ve o kart warzone düşük çözünürlükte daha fazla fps verir anormal bir durum var
Aynı bu şekilde düşünüyorum ben de hocam 1920x1080 de orta-düşük ayarlarda 50fps veriyor 1600x900 de 60ın altına düşmemesi gerekiyor en kötü halde diye düşünüyorum fakat çözemedim bir türlü her ayarı denedim performans modu vs. internette bulunan bütün videolardaki ayarları yaptım ama ne yaptıysam çözemedim monitor zaten 60hz fps 60ın altına düşmese yetiyor bana

Masyta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Faruk
Evet biliyorum ama zamanında alırken bu ekran kartını aldım değiştireceğim zamanda 2060 ayarında bir şey almak istiyorum o yüzden şimdi değiştirmek istemiyorum tekrar tekrar değiştirmek zorunda kalmamak için ramleri overclocklasam 3600mhz çeksem artış olur mu acaba veya ramler kaldırır mı onu da bilmiyorum hiçbir bilgi bulamadım ramlerle ilgili overclock olarak

Aynı bu şekilde düşünüyorum ben de hocam 1920x1080 de orta-düşük ayarlarda 50fps veriyor 1600x900 de 60ın altına düşmemesi gerekiyor en kötü halde diye düşünüyorum fakat çözemedim bir türlü her ayarı denedim performans modu vs. internette bulunan bütün videolardaki ayarları yaptım ama ne yaptıysam çözemedim monitor zaten 60hz fps 60ın altına düşmese yetiyor bana
@Fiery @crazyreign @White Ravens @Mehmet Yılmaz

Merak ettim bende sorunu pek bi bilgim yok

Barneystinson

80+ Silver
Ekran kartını satıp rx 570 felan bakabilirisn kanka

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
1080P'de de aynı sorun var mı ?

Barneystinson

80+ Silver
Hocam 2x8 ram yaptım dedin aynı marka aynı ram değerlerinin olduğuna eminmisin

Click

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Doğan Soley
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,942
İsim
Sarp Yılmaz
Hayırlı akşamlar bir sorum olacak öncelikle sistemim :

Asus b450m-k anakart
2x8 corsair vengeance lpx 3200mhz cl16 ram
Ryzen 5 2600 cpu
Msi 1050ti gpu
Toshiba ocz rc500 m2 ssd

Bu şekilde yaklaşık 1-2 ay önce topladım ekran kartı hariç bütün parçaları upgrade ettim komple yeniledim sistemi fakat ekran kartına bütçem yetmediği için 1.5 sene önce aldığım msi 1050ti gaming x ekran kartını kullanıyorum sistemi ilk topladığımda rami tek slot 8gb kullanıyordum (call of duty warzone) oynadığım oyunda 1600x900 düşük ayarlarda istediğim fpsi alamıyordum 60-70 arası gidip geliyor bazen 50'lere kadar düşüyor ramin fpsi etkilediği yönde videolar konular vs. buldum rami 2x8gb yaptım fakat 1 fps bile farketmedi ekran kartının yetersiz olduğunu biliyorum warzone overclock yapmaya da izin vermiyor almak istediğim fps 60-70 arası aslında çoklu binalarda anlık hareketli durumlarda fpsin 50 ye düşmesini engellemek istiyorum parça upgrade etmeden fpsimi arttırabileceğim yollar varmıdır acaba veya yapmayı bilmediğim farklı bir ayar vs. varmıdır merak ediyorum.Şimdiden teşekkürler.
Ekran kartı artık ömrünün son zamanları diyebiliriz minimum rx570 almanı önerirdim.

Barneystinson

80+ Silver

Click

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Doğan Soley
Ekran kartı artık ömrünün son zamanları diyebiliriz minimum rx570 almanı önerirdim.
Ekran kartını değiştireceğim zaten hocam 2060 ayarında bir ekran kartı alıcam şimdi bunu satıp rx570 alıp seneye tekrar satıp 2060 alıp uğraşmak istemiyorum rx570 de yetmeyecek çünkü bir zaman sonra biliyorum 3-5 ay idare edecek şekilde kullanabilsem bu kartı yetiyor bana

Top Bottom