Neler Yeni

Oyunlarda istediğim fps'i farklı şekillerde nasıl alabilirim?

Click

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Doğan Soley
Ekran kartı iyi değil fakat o kadar da kötü de değil gene enazından 1600x900 orta düşük ayarda 70 civarlarında olması gerekir gibi düşünüyorum donanımsal değil de yazılımsal bir ayar yapılması gerekiyor sanki ben becerememişim gibi düşünüyorum 😄

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,942
İsim
Sarp Yılmaz
Ekran kartını değiştireceğim zaten hocam 2060 ayarında bir ekran kartı alıcam şimdi bunu satıp rx570 alıp seneye tekrar satıp 2060 alıp uğraşmak istemiyorum rx570 de yetmeyecek çünkü bir zaman sonra biliyorum 3-5 ay idare edecek şekilde kullanabilsem bu kartı yetiyor bana
Yani paşam şimdi düşünüyorum da mesela warzone da 1050ti ile aldığın fps zaten makul düzeyde olduğunu düşünüyorum yani bu kartla o fpsler alınır.

Click

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Doğan Soley
Yani paşam şimdi düşünüyorum da mesela warzone da 1050ti ile aldığın fps zaten makul düzeyde olduğunu düşünüyorum yani bu kartla o fpsler alınır.
ufak bir overclock ile istediğim fps'i alıyorum yani çok ufak bir tık dokunuş gerekli sadece ama warzone overclocklu ekran kartını kabul etmiyor direkt hata veriyor bunun yerine performansı arttırmak için farklı bir yöntem kullanabilirmiyim ram frekanslarıyla oynasam mesela etkiler mi bunları merak ediyorum +30-40 fps de gözüm yok 10fpscik artsa yetiyor bana

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,942
İsim
Sarp Yılmaz
ufak bir overclock ile istediğim fps'i alıyorum yani çok ufak bir tık dokunuş gerekli sadece ama warzone overclocklu ekran kartını kabul etmiyor direkt hata veriyor bunun yerine performansı arttırmak için farklı bir yöntem kullanabilirmiyim ram frekanslarıyla oynasam mesela etkiler mi bunları merak ediyorum +30-40 fps de gözüm yok 10fpscik artsa yetiyor bana
Yani ilk başta ayarları olabildiğince düşür zaten onun dışında çok fazla fark edeceğini zannetmiyorum.

Top Bottom