msi afterburnerdan fpse bakar mısın aniden düşüyorsa drop yiyosundur büyük ihtimal ramden veya ekran kartından kaynaklı bazı çözüm yolları var nasıl olduğunu bilmiyorum fazla başıma gelmedi dropsa bilen birileri yardımcı olurArkadaşlar 4x2 den 8x2 ye geçiş yaptım 4x2 deyken fazla takılmayan oyunlar 8x2 de ufak ufak takılma kasma yapmaya başladı neyden olabilir acaba
Pc parçaların nelerArkadaşlar 4x2 den 8x2 ye geçiş yaptım 4x2 deyken fazla takılmayan oyunlar 8x2 de ufak ufak takılma kasma yapmaya başladı neyden olabilir acaba
xmp açmadın mı?Hayır dostum taktığım gibi kullanmaya başladım
Pc parçaların nelerAcer Nitro 5 Core i5 9300H Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Nitro 5 Core i5 9300H Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hayır me olduğunu bilmiyorum netten bakmıştım taktığınız gibi devam edin demişlerdixmp açmadın mı?
O zaman xmp profil ayarindan profil 1 yada 2 yi.sec. elinle Manuel arttirmaHayır dostum taktığım gibi kullanmaya başladım
Bios dan yapiyorsunXmp dediğin uygulama mı yoksa biosdan mı
bu bios dan tam nerden bilmiyorum ama configuration yazan sekmeden yapacağın kesin gibiMesaj otomatik birleştirildi:
benim bios tarih öncesinden galiba nasıl mhz yükseltebilirim bundan acaba