Neler Yeni

Oyunlarda kasma sorunu

zekaizz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Zekai Özçelik
Dostlar selam kısa bir sorum olacak. Benim bir laptobum var bunda LoL oynamak istiyorum ama eskiden kasmayan PC şimdi lolde çok kasıyor. Bunun bir çözümü var mı internette olan çoğu şeyi denedim. Bir de buraya sorıyım dedim.
Özellikler;
3Gb ram
1Gb Nvidia 310M
2.13 GHz 330M işlemci
Yardımcı olursanız sevinirim

muskA

80+ Silver
Dostlar selam kısa bir sorum olacak. Benim bir laptobum var bunda LoL oynamak istiyorum ama eskiden kasmayan PC şimdi lolde çok kasıyor. Bunun bir çözümü var mı internette olan çoğu şeyi denedim. Bir de buraya sorıyım dedim.
Özellikler;
3Gb RAM
1Gb Nvidia 310M
2.13 GHz 330M işlemci
windows 10'un eski versiyonlarından yükle,mesela 1607,eksik tüm drıverları kurup bir daha dene :) yine düzelmezse içini aç bakım yap.laptoplar hassas aletler.bir kaç tane de windowsu rahatlatıcak performans ayarları yaparsın.

ALiveTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ali ÖZER
Özellikler;
3Gb RAM
1Gb Nvidia 310M
2.13 GHz 330M işlemci
kendin değilde driver booster tarzında driver yükleyen uygulamalar kullandın mı çünkü bu tarz uygulamalar bazen eski driverleri yüklüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özellikler;
3Gb RAM
1Gb Nvidia 310M
2.13 GHz 330M işlemci
youtubede unlostun fps artırma video su var birçok kişi o video ile fps artırıyor bi dene istersen

zekaizz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Zekai Özçelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kendin değilde driver booster tarzında driver yükleyen uygulamalar kullandın mı çünkü bu tarz uygulamalar bazen eski driverleri yüklüyor

youtubede unlostun fps artırma video su var birçok kişi o video ile fps artırıyor bi dene istersen
Kanka sadece wifi driveri ve kamera driveri için kullandım diğerlerini kendim yaptım

windows 10'un eski versiyonlarından yükle,mesela 1607,eksik tüm drıverları kurup bir daha dene :) yine düzelmezse içini aç bakım yap.laptoplar hassas aletler.bir kaç tane de windowsu rahatlatıcak performans ayarları yaparsın.
win10dan yeni 7ye geçtim çok kasıyor diye. 10 daha zorluyor

muskA

80+ Silver
Kanka sadece wifi driveri ve kamera driveri için kullandım diğerlerini kendim yaptım

flasha yazıp kurmak daha mantıklı ve temiz olacaktır.tavsiyem 1607 kur,ekran kartı drıverını kur,bikaç ayar çek işe yarar diye düşünüyorum.

1607 kurarsan sıkıntı çıkmaz.arka plan uygulamalarını kapatırsan çok rahatlar.windows 7 de oyun oynanmaz :/

zekaizz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Zekai Özçelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
flasha yazıp kurmak daha mantıklı ve temiz olacaktır.tavsiyem 1607 kur,ekran kartı drıverını kur,bikaç ayar çek işe yarar diye düşünüyorum.

1607 kurarsan sıkıntı çıkmaz.arka plan uygulamalarını kapatırsan çok rahatlar.windows 7 de oyun oynanmaz :/
hocam win10 zaten oynanmıyordu. Bir de o sürümü nereden bulabilirim ?

muskA

80+ Silver
hocam win10 zaten oynanmıyordu. Bir de o sürümü nereden bulabilirim ?

bu aracı indirip çok çok daha eski sürümlere gidebilirsin.windows 10 ilk sürümü 10.00 da kullanabilirsin windows 7 den çok daha verimli olacaktır emin ol

Top Bottom