Nvidia Geforce Experience var.Xbox game bar var ancak nasıl aktif edeceğimi anlamadım nasıl kullanırım? Farklı nvidia gibi programlar var mı? Ayrıca arkadaki DC sesi gibi sesleri alıyor mu?
Açık her şeyi ancak halen bir şey kayıt etmediWindows 10 da ayarlardan oyun bölümüne girdiğiniz zaman xbox game bar ayarlarını Bulabilirsiniz. Orada kendi atayacağınız ya da varsayılan olarak win+g ile açabilirsiniz. Discord sesini alıyor mu bilmiyorum denemedim hiç. Kısa bir kayıt alıp deneyebilirsiniz. Böylelikle En azından işinize yarayıp yaramayacağı hakkında da bir fikir verebilir.
Açtım ancak ben sürekli kayıt etmesini değil sadece öldürme anlarını felan kayıt etmesini istiyorum. Onu nasıl yapabilirimNvidia Geforce Experience var.
Kaydı başlatmak ve durdurmak için de kısayol tuşları var. Ayarlardan oyun bölümüne girerek yakalama kısmındaki ayarları da bir gözden geçirin nereye kayıt edeceği kaç fps kayıt yapacağı ya da kayıt esnasında mikrofon açıp kapatma gibi ayarlar o kısımda mevcut.Açık her şeyi ancak halen bir şey kayıt etmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Açtım ancak ben sürekli kayıt etmesini değil sadece öldürme anlarını felan kayıt etmesini istiyorum. Onu nasıl yapabilirim
Hangi oyunu oynuyosunAçık her şeyi ancak halen bir şey kayıt etmedi
Açtım ancak ben sürekli kayıt etmesini değil sadece öldürme anlarını felan kayıt etmesini istiyorum. Onu nasıl yapabilirim
Önemli anları yakala seçeneği vardı. Onu aktif etmen lazım.Açık her şeyi ancak halen bir şey kayıt etmedi