Neler Yeni

Oyunlarda Önemli Anları Yakalamak

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
Xbox game bar var ancak nasıl aktif edeceğimi anlamadım nasıl kullanırım? Farklı nvidia gibi programlar var mı? Ayrıca arkadaki DC sesi gibi sesleri alıyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
Windows 10 da ayarlardan oyun bölümüne girdiğiniz zaman xbox game bar ayarlarını Bulabilirsiniz. Orada kendi atayacağınız ya da varsayılan olarak win+g ile açabilirsiniz. Discord sesini alıyor mu bilmiyorum denemedim hiç. Kısa bir kayıt alıp deneyebilirsiniz. Böylelikle En azından işinize yarayıp yaramayacağı hakkında da bir fikir verebilir.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,441
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Xbox game bar var ancak nasıl aktif edeceğimi anlamadım nasıl kullanırım? Farklı nvidia gibi programlar var mı? Ayrıca arkadaki DC sesi gibi sesleri alıyor mu?
Nvidia Geforce Experience var.

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows 10 da ayarlardan oyun bölümüne girdiğiniz zaman xbox game bar ayarlarını Bulabilirsiniz. Orada kendi atayacağınız ya da varsayılan olarak win+g ile açabilirsiniz. Discord sesini alıyor mu bilmiyorum denemedim hiç. Kısa bir kayıt alıp deneyebilirsiniz. Böylelikle En azından işinize yarayıp yaramayacağı hakkında da bir fikir verebilir.
Açık her şeyi ancak halen bir şey kayıt etmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nvidia Geforce Experience var.
Açtım ancak ben sürekli kayıt etmesini değil sadece öldürme anlarını felan kayıt etmesini istiyorum. Onu nasıl yapabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı

Açtım ancak ben sürekli kayıt etmesini değil sadece öldürme anlarını felan kayıt etmesini istiyorum. Onu nasıl yapabilirim
Kaydı başlatmak ve durdurmak için de kısayol tuşları var. Ayarlardan oyun bölümüne girerek yakalama kısmındaki ayarları da bir gözden geçirin nereye kayıt edeceği kaç fps kayıt yapacağı ya da kayıt esnasında mikrofon açıp kapatma gibi ayarlar o kısımda mevcut.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,166
İsim
Turuncu Keskin

Hangi oyunu oynuyosun

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,441
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
O

Önemli anları yakala seçeneği vardı. Onu aktif etmen lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom