Neler Yeni

Oyunlarda pencereli ekranda normalken tam ekranda FPS düşüşü

Yasarm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yaşar
Arkadaşlar merhaba. Oyun oynarken tam ekranda gpu kullanımının %80 civarında olduğunu gördüm ve 70 fps civarında alıyorum fakat oyunu pencereliye aldığım anda ekran kartı kullanımın %95 civarına geliyor ve 100 FPS almaya başlıyorum. Sorun nedir?
1- Driverlarım ve windowsum güncel
2- Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak ayarını kontrol ettim
3- Yüksek dpi ayarını kontrol ettim

Benim asıl problemim ekran kartı kullanımından sanırım. Neden böyle oluyor? Şimdiden teşekkürler.

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Burhan Bey
Merhaba, her oyunda aynı durum mevcut mu? Tam ekranda oynarken windows tuşuna basıp masaüstüne dön (veya alt tab da yapabilirsin) sonra tekrar oyunu seç. Windowsla ilgili bir sorun olabilir, bazen tam ekran uygulamaları algılayamayabiliyor.

Yasarm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yaşar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef düzelmedi. Her oyunda hissetmedim bu sorunu fakat Rust oynarken durum böyle
Merhaba, her oyunda aynı durum mevcut mu? Tam ekranda oynarken windows tuşuna basıp masaüstüne dön (veya alt tab da yapabilirsin) sonra tekrar oyunu seç. Windowsla ilgili bir sorun olabilir, bazen tam ekran uygulamaları algılayamayabiliyor.

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Burhan Bey
Furmark veya benzeri bir test propramı ile ekran kartını test eder misin? GPU kullanımı ne durumda olacak?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,179
Üyeler
170,492
Son üye
Buraq99
Top Bottom