Neler Yeni

Oyunlarda Performans Kaybı

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Arkadaşlar eskiden rahatlıkla oynayabildiğim oyunları şimdi kasmasından dolayı oynayamıyorum oyunları şöyle örnek vereyim Farcry 3 vede Assassin creed rogue zamanında en az 60 fps oynarken şuanda çözünürlük düşürmeme rağmen 20-30 fps civarlarında seyrediyor İnternette araştırmama rağmen hala bir çözüm bulamadım yardımlarını bekliyorum (farcry de işlemcim hiç %40 dan üstüne çıkmadı vede 1333mhz olan ramın 597 veya daha yakın bir sayıya sabitlenmiş durumda gpu ise soğutucu olmasına rağmen bazen 100° görüyor yanlış olabilir çünkü 5° düşüyor birden lütfen yardım edin). [yazım yanlışları için kusura bakmayın]

Salim5820

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Salim budak
Torrent mi ?

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Macun yenile.

Temiz format at.

Temiz format yerine @Treyarch'ın sistem hızlandırma rehberlerine bakabilirsin.

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Daha başka önerisi vede bu konu hakkında tecrübesi olan var mı?

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
@kandes22 ,

Benim rehberlerim FPS arttırmak için değil, sistemlerde yaşanan genel performans kaybı içindir. Bilgisayar denilen şey yalnızca oyunlardan ve FPS'den ibaret değildir.

FPS arttırmak istiyorsanız, ya ayarları kısacaksınız. Ya O.C veya U.V yapacaksınız. Ya da donanımı yükselteceksiniz.

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
@kandes22 ,

Benim rehberlerim FPS arttırmak için değil, sistemlerde yaşanan genel performans kaybı içindir. Bilgisayar denilen şey yalnızca oyunlardan ve FPS'den ibaret değildir.

FPS arttırmak istiyorsanız, ya ayarları kısacaksınız. Ya O.C veya U.V yapacaksınız. Ya da donanımı yükselteceksiniz.
Benim fps arttırma gibi bir niyetim yok sadece bilgisayarı eski performansına geri döndürmek için bakacağım sizin söylediğiniz gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim fps arttırma gibi bir niyetim yok sadece bilgisayarı eski performansına geri döndürmek için bakacağım sizin söylediğiniz gibi.
Konuyu yükseltmeye çalışıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@kandes22 ,

@Treyarch bu arada ben sizin FPS rehberinizi bulamadım bana iletebilir misiniz ?

Son düzenleme:

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Melihcan15,

Benim FPS rehberim falan yok. Windows işletim sistemi kullanırken yaşanan performans kayıplarının önüne geçmek için yaptığım bir yönerge var.

Bilgisayar yalnızca oyun oynamak için kullanılan bir şey değildir.

Sistem Bakım, Onarım Ve Genel Optimizasyon Yönergesi
Evet bilgisayar sadece oyun için kullanılan bir araç değildir lakin, pandemi döneminde evde kalan kişilerin zaman geçirmesi için (kendi şahsim görüşümce) birebirdir bu yüzden bende sorunuma çözüm bulabilmek için '' Donanım Arşivi "forumuna danıştım.

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Arkadaşlar eskiden rahatlıkla oynayabildiğim oyunları şimdi kasmasından dolayı oynayamıyorum oyunları şöyle örnek vereyim Farcry 3 vede Assassin creed rogue zamanında en az 60 fps oynarken şuanda çözünürlük düşürmeme rağmen 20-30 fps civarlarında seyrediyor İnternette araştırmama rağmen hala bir çözüm bulamadım yardımlarını bekliyorum (farcry de işlemcim hiç %40 dan üstüne çıkmadı vede 1333mhz olan ramın 597 veya daha yakın bir sayıya sabitlenmiş durumda gpu ise soğutucu olmasına rağmen bazen 100° görüyor yanlış olabilir çünkü 5° düşüyor birden lütfen yardım edin). [yazım yanlışları için kusura bakmayın]
Virüs taraması + Treyarch yönergesi 👌

Top Bottom