Neler Yeni

oyunlarda sensitivitym cok yüksek düşüremıyorum

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,301
İsim
1
beyler oyunlarda sensıvıtym cok yuksek mesela valorantta 2400dpi 1sens oynuyorum cogu oyuncu 800dpi 1 sens falan oynuyo sens banada bazen cok hızlı gelıyor ama mouse u fazla cevırınce kolum agrıycak gibi oluyo böyle bi kötü oluyorum cok kotu oluyo boyle benım gıbı seyler yasayanlar varmı nasıl cozebılırm sızce

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Utku
Yavaş yavaş düşürmeye dene. Ben 400 dpi 1.5 sens oynuyorum, hızlı geliyor bazen :D
Bir yerden sonra hızlı olması senin zararına zaten. Oyunda karşıdakinin kafasına vs. nişan alamazsın.

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
beyler oyunlarda sensıvıtym cok yuksek mesela valorantta 2400dpi 1sens oynuyorum cogu oyuncu 800dpi 1 sens falan oynuyo sens banada bazen cok hızlı gelıyor ama mouse u fazla cevırınce kolum agrıycak gibi oluyo böyle bi kötü oluyorum cok kotu oluyo boyle benım gıbı seyler yasayanlar varmı nasıl cozebılırm sızce
DPI değiştirmene gerek yok. Sen kendine göre uygun olan rahat ettiğin DPI kullan herkes aynısını kullancak diye bir şey yok ve oyun içinden ayarlaman lazım mouse hassasiyetini. Mesela valorantta farklı lolde farklı mouse hassasiyeti kullanıyorum.

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,301
İsim
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DPI değiştirmene gerek yok. Sen kendine göre uygun olan rahat ettiğin DPI kullan herkes aynısını kullancak diye bir şey yok ve oyun içinden ayarlaman lazım mouse hassasiyetini. Mesela valorantta farklı lolde farklı mouse hassasiyeti kullanıyorum.
onu bılıyorum herkesın aynı oynamıyacagınıda mesela cs de 900 saatım var valorant cıkınca bıraktım cs yı tamamen cs dede yuksek gelıyodu ama dusuremıyorum ne yapsamda

Top Bottom