Neler Yeni

Oyunlarda Takılma/Fps Drop Sorunu

Edenclaw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet
Merhaba, ben 16gb ram aldım daha yeni oluyor çift kanal kullanıyorum. Ekran kartım r9 390, işlemci i5 6400 ancak valorant, cod:warzone, apex legends gibi çoğu oyunlarda takılmalar yaşıyorum, fps drop oluyor. İnternette çoğu çözümlere baktım ve denedim ama olmadı (güç ayarı-yüksek performans, ram oc kapama, %temp% dosyalarını silme, dns değiştirme, modem resetleme, format atma, antivirüs kaldırma vs.). Sorunun neyden kaynaklandığını ve nasıl çözülecebileceğini danışmak istedi sizlere. Bir öneriniz var mı?

Mt1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Emir Asan
İşlemciyi değiştir sorun çözülür darboğaz yapıyor

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,512
İsim
Hakanbey
Yada ekran kartının gücünü kıs biraz

Edenclaw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,909
İsim
Metehan Akyalı
Bir kaç ay önce sorunsuz oynuyordum, bence darboğazla alakalı değil her oyunu oynadım ben bu sistem ile hatta 8gb ram vardı daha yeni yükselttim 16'ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl yapacağım bunu?
Daha önce sorunsuz oynuyormuşsunuz, belki HDD veya SSD'nizde problem olabilir. Sağlık durumlarına, hata durumlarına bir bakın.

Birde oyunlar sürekli güncelleme alıyorlar, zaman içerisinde akıcı oynadığınız oyunlar bir süre sonra yavaşlayabiliyor.

Edenclaw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önce sorunsuz oynuyormuşsunuz, belki HDD veya SSD'nizde problem olabilir. Sağlık durumlarına, hata durumlarına bir bakın.

Birde oyunlar sürekli güncelleme alıyorlar, zaman içerisinde akıcı oynadığınız oyunlar bir süre sonra yavaşlayabiliyor.
Hdd ve ssd sağlığı %100 yazma okuma hızında problem yok hatta oyun içindeki değerleri bırakayım şuraya.

Apex legends değerleri. Bellek kullanımı, hızı, GPU kullanımı son seviyede, üst sınırda
apex.png

VALORANT değerleri
Valorant değerler.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,757
Üyeler
163,716
Son üye
ahmetozeler