Neler Yeni

oyunlarda takılma sorunu

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
oyunlarda fps yüksekken takılma oluyor ne olduysa nvidia nın son driverına gectikten sonra oldu ddu ile bile sildim tekrar eski sürümünü kurmam ragmen sorun cozulmedi varmı cozumu böyle hiçbirşey yapılmıyo sistemde
Mesaj otomatik birleştirildi:

yokmu bilen biri çözümünü ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Muhammed Emin Yılmaz Parlak
oyunlarda fps yüksekken takılma oluyor ne olduysa nvidia nın son driverına gectikten sonra oldu ddu ile bile sildim tekrar eski sürümünü kurmam ragmen sorun cozulmedi varmı cozumu böyle hiçbirşey yapılmıyo sistemde
Mesaj otomatik birleştirildi:

yokmu bilen biri çözümünü ?
Görev yöneticisinden anlık cpu gpu ve ram kullanımına bak gerekirse nvidia uygulamasını görev yöneticisinden sonlandır öyle dene.Sistem gerkesinimlerin neler?

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Görev yöneticisinden anlık cpu gpu ve ram kullanımına bak gerekirse nvidia uygulamasını görev yöneticisinden sonlandır öyle dene.Sistem gerkesinimlerin neler?
16 gb ram 3060 r5 5600 kullanımlar normal işlemci modu güç tasarrufunda değil virüs taraması yaptım yok 1 aydır birşeyde indirmedim ne olduysa driverdan sonra geldi basıma suan hiçbirşey yapılmıyo

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Muhammed Emin Yılmaz Parlak
ddu ile nvidia driverını kaldır.Sonra tekrardan temiz kurulum yapacak şekilde driverı kur.Belki driverı kurarken birkaç tane aynı dosyayı kurmuş olabilirsin.

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
ddu ile nvidia driverını kaldır.Sonra tekrardan temiz kurulum yapacak şekilde driverı kur.Belki driverı kurarken birkaç tane aynı dosyayı kurmuş olabilirsin.
hepsi yapıldı sorun devam ediyo baska ne yapılır

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
Ben bugün RDR 2 oynarken donma yaşadım 2 kez. Baktığımda ekran kartı %0 kullanıma düşmüştü. Nvidia yeni driver çıkarır kurarsın onu bekle. 2 saniye takıldı diye endişelenmeye gerek yok.
2 saniye takıldı diyemi kafayı kırıcam oyun oynanmıyo oyun droplanmaya basladımı bilgisayar patlıyo kitleniyo windows bile yanıt vermedi gitti böyle giderse satıcam bu ekran kartını

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,485
Üyeler
163,503
Son üye
ranaiknet
Top Bottom