Oyunlardaki FPS GÖSTERGESİ

okkrr

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
73
çoğu kişinin kullandığı fps göstergesini bulamıyorum yardım edermisiniz alttaki fotoğraftaki gibi

Ekler

• hqdefault.webp
    hqdefault.webp
    28.5 KB · Hit: 60
MSI Afterburner

Kullanımı en kolay internetteki videolardan uygulamalı öğrenirsiniz, ben bir kaç video izleyerek çözmüştüm.

Webtekno MSİAfterburner buradan konuyu ayrıntılı öğrenebilirsiniz. ayrıca kısa bir kesit fps falan nasıl gösterilir diyorsunuz. Bu şekilde.

MSI Afterburner Bilgi Ekranı (OSD) aktive etme:
  • Adım 1: MSI Afterburner’ın ayarlar tuşuna tıklayın.
  • Adım 2: “İzleme” sekmesine geçin.
  • Adım 3: “Aktif donanım izleme grafiği” altında görünecek olayları seçin.
  • Adım 4: Seçtiğiniz olaylarda “OSD’de göster” yanındaki kutucuğa tik atın.
  • Adım 5: Bir oyuna girdiğiniz zaman Bilgi Ekranı otomatik olarak görünmeye başlayacak.
  • Adım 6: “Bilgi ekranı (OSD)” sekmesinden açıp kapatmak için kısayol tuşları ayarlayabilirsiniz.

Fakat kısaca şöyle anlatayım , uygulama açılınca ayarlar dişlisine tıklayın açılan pencerede izleme şeklinde bir bölüm olmalı, oradan görmek istediğiniz değerlerin yanındaki tik işaretine basıp sonra da aşağıdan FPS sayacinda göster şeklinde bir yazı olması lazım ona tıklayın, uygulama açıkken oyuna girince istediğiniz degerler gözükür

Webtekno MSİAfterburner buradan konuyu ayrıntılı öğrenebilirsiniz. ayrıca kısa bir kesit fps falan nasıl gösterilir diyorsunuz. Bu şekilde.

MSI Afterburner Bilgi Ekranı (OSD) aktive etme:
  • Adım 1: MSI Afterburner’ın ayarlar tuşuna tıklayın.
  • Adım 2: “İzleme” sekmesine geçin.
  • Adım 3: “Aktif donanım izleme grafiği” altında görünecek olayları seçin.
  • Adım 4: Seçtiğiniz olaylarda “OSD’de göster” yanındaki kutucuğa tik atın.
  • Adım 5: Bir oyuna girdiğiniz zaman Bilgi Ekranı otomatik olarak görünmeye başlayacak.
  • Adım 6: “Bilgi ekranı (OSD)” sekmesinden açıp kapatmak için kısayol tuşları ayarlayabilirsiniz.
knk bende 4.adım yok orayı anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fakat kısaca şöyle anlatayım , uygulama açılınca ayarlar dişlisine tıklayın açılan pencerede izleme şeklinde bir bölüm olmalı, oradan görmek istediğiniz değerlerin yanındaki tik işaretine basıp sonra da aşağıdan FPS sayacinda göster şeklinde bir yazı olması lazım ona tıklayın, uygulama açıkken oyuna girince istediğiniz degerler gözükür
knk o yok bende işte

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    86.3 KB · Hit: 62
msiafterburner ile kurulan rivaltuner programınıda kurdunuz mu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,693
Üyeler
190,787
Son üye
mticrayzen
Geri