Neler Yeni

Yardım Oyunlardaki Şansım Neden Böyle?

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Merhaba

7 yıllık LOL oyuncusuyum, mobilde çıkınca mobile sardım.

Kendi başıma kimsenin yardımı olmadan çok rahat taşıyıp Wild Rift Platin II oldum ve nerdeyse her maç MVP oluyordum.

Tam Platin I olacağım sırada basiretim bağlandı ve hep takım daha ben kasamadan feedledi.

Şuan Platin III oldum ve 2 maç daha kaybedersem Platin IV olacağım.

Sıkılıp Brawl Stars giriyorum orada da aşırı kötü oyuncular var, kötülüğü geçtim benim takımımda herkes 1 level karakteriyle oynarken rakibe 10 level karakter geliyor tek atıyor.

Bu tarz oyunlar hoşuma gidiyor ama hep böyle kanser edici şeyler denk geliyor deliriyorum.

Ne yapmalıyım? Bırakayım mı bu oyunları?

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Merhaba

Kendi başıma kimsenin yardımı olmadan çok rahat taşıyıp Wild Rift Platin II oldum ve nerdeyse her maç MVP oluyordum.

Tam Platin I olacağım sırada basiretim bağlandı ve hep takım daha ben kasamadan feedledi.

Sıkılıp Brawl Stars giriyorum orada da aşırı kötü oyuncular var, kötülüğü geçtim benim takımımda herkes 1 level karakteriyle oynarken rakibe 10 level karakter geliyor tek atıyor.

Bu tarz oyunlar hoşuma gidiyor ama hep böyle kanser edici şeyler denk geliyor deliriyorum.

Bazen üst üste o tipler gelebiliyor. En iyisi bırakmak olacaktır çünkü bi lig atlarsın, iki lig düşersin. Bu böyle devam eder.
Ya da iyi oynayan arkadaşların varsa onlarla oyna.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
aynı durum bende de var, valorant oynuyorum 5 kişi biryere rushluyoruz adam peekleyip beni vuruyor ve kaçıyor. sinir oluyorum yanımda 4 kişi daha varken neden ben? hep bana denk geliyor bunlar.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Merhaba

10 Levellik adamlar genelde arkadaş olup 5 kişi falan giriyorlar.

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benimle oynayacak kimse var mı peki?

Top Bottom