Neler Yeni

Oyunlardan artık eskisi kadar zevk almıyorum

sbaran21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sefer Baran Demir
dostlar selam lise ikiye geçeceğim. Eskiden oyun oynarken zevk alırdım şimdi alamıyorum valorant deseniz sıkıldım,Cs go deseniz miladı geçti, PUBG deseniz arkadaşla güzel oluyor benim arkadaşım yok.Oyun önerisi olan var mı? Tek başıma zevk alabileceğim saran oyun önerisi olan var mı? Game pass bulunmakta bende o da olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,929
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Hikayeli oyunlar oyna bence

Valkry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Hasan TEKİNER
Doom indir sıka sıka git

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
dostlar selam lise ikiye geçeceğim. Eskiden oyun oynarken zevk alırdım şimdi alamıyorum valorant deseniz sıkıldım,Cs go deseniz miladı geçti, PUBG deseniz arkadaşla güzel oluyor benim arkadaşım yok.Oyun önerisi olan var mı? Tek başıma zevk alabileceğim saran oyun önerisi olan var mı? Game pass bulunmakta bende o da olur.
O bazen bana da oluyor hocam.Eskiden sevdiğiniz oyunlara yönelebilirsiniz.İlla bir öneri yaparsam Mount And Blade Oynamadıysanız tavsiye edebilirim.

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
My Friend Pedro(Hugola'da görmüştüm, oynamadım. Alıp oynuyacağım.)
Portal serisi(Bitirdiğim tek hikayeli oyun, muhteşem mekanikleri var.)
Half Life
(Bende senin gibi sıkıldım valorant vs'den. COD Warone kuruyorum, onu oynayacağım kardeşimle.)

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Hocam oynadığınız oyunlar zaten sizi bir süre'den sonra oyunlardan sıkılmanıza sebep olucak oyunlar başka oyunlara kaymaya başlayın yavaştan.

Türk DRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏Türk DRK
İlgilendiği Kategoriler
Undertale,evcil hayvanlar, film, dizi, oyun
Umdertale,deltarune, reventure, my friend pedro, oneshot, doom, wolfenstein

Tommy09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Tommy
Gta san andreas oynamanı tavsiye ederim sadece benim için mi böyle bilmiyorum ama grafikleri,hikayesi, oynanışı her şeyi üst kalitede olana bir oyun çıksın yinede onu kapatır Gta san andreas girerim bu oyun beni acayip rahatlatıyor ve aşırı derece zevk veriyor eğleniyorum nedensizce forzada araba kullanmaktansa saçma bi şekilde bu oyunda viraja girerken space ile kayarak girmek dahada zevk veriyor sıfır şaka

TTNC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Abdullah Tütüncü
Bence sıfırdan oyun serilerine başlayabilrisin.Cod assas witcher sykrim mass effect vb

keroc47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
keremcan dayı
Hikayeli oyunlara yönelebilirsiniz. (Witcher,RDR vs)

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Sniper ghost warrior 2 güzel oynayabilirsin

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
benide birçok oyun sarmıyor artık hikayeli oyunlar ve cs valo genellikle sarıyor zaten seneye bırakacağım bilgisayarı 11 e geçeceğim için sıkması daha iyi benim için

Top Bottom