Neler Yeni

Oyunlardan Zevk Alamıyorum Artık

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Seyithan Arslan
Dostlar önceden her oynadığım oyun aşırı güzel gelirdi bitince üzülürdüm şimdi büyüdük allaha şükür güzel sistemimde var ama artık canım oyunlara girmek bile istemiyor metro exodus indirdim 1 saat oynadım çıktım yeni oyunlara bakıyorum cyberpunk çıktı onu oynadım oda çok sarmadı artık farklı birşeyler yapmam gerek ne yapabilirim?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Sıkılmışsındır artık.
Ara ver bilgisayar oyunlarına.
Photoshop ile ilgilenebilirsin.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dostlar önceden her oynadığım oyun aşırı güzel gelirdi bitince üzülürdüm şimdi büyüdük allaha şükür güzel sistemimde var ama artık canım oyunlara girmek bile istemiyor metro exodus indirdim 1 saat oynadım çıktım yeni oyunlara bakıyorum cyberpunk çıktı onu oynadım oda çok sarmadı artık farklı birşeyler yapmam gerek ne yapabilirim?
Sal oyun oynamayı.
Dinlen biraz kafa dağıt.
Kitap oku.

ZCan

80+ Bronze
Bende oynayacak oyun bulamıyorum bi sistemi alsam RDR2 Cyberpunk falan beğenmiyorum arkadaşlarla oynamak daha eğlenceli keşke The Long Dark Adada hayatta kalma oyunu vardı onlarada Online gelse

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
Kişisel hayatına vakit ayırabilirsin veyahut online oyunlarda kaliteli ortamlarda bulunabilirsin arkadaş ortamıyla her oyun çok daha keyifli hale gelecektir en kötü forumlarda dolaş biraz kafa dağıtırsın hem birşeyler öğrenirsin donanım konusunda.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Hocam hikayeli oyunlar sarıyor fakat günümüzde oyun yapmak maliyetli iş hikayeli oyun yapmak özellikle oyuncuyu sıkmayacak bir hikayeli oyun yapmak daha maliyetli bir iş onun için hikayeli veya hikayesi olsun olmasın fark etmez oyuncuyu sıkmayan bir oyun için çok fazla şey eklemek gerekiyor ve bu çok fazla şey para istiyor onun için böyle oyuncuyu sıkmayan oyun sayısı az onun için başyapıt oyunları öneririm half life 1 gibi half life 1 grafiklerinden dolayı oynamam derseniz yakın zamanda remake çıktı onu öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Ethem Cankurt
banada oluyor 1 hafta youtube felan başka şeyler buluyorum bu sana kalmış 1 2 hafta sonra özleyip yeniden başlıyorum ama oyunda ekip çok önemli.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Oyun oynamayı bırak, ara ver, bilgisayar ile uğraşma, kitap oku, ailenle vaki geçir, dizi film seyret. 18 yaş altıysan hafta içi 1 ile 4 arasında biraz yürüyüşe çık.

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Harun Kayatekin
Valla artık oyunlardan sıkıldım hiç bir oyun sarmıyor fivem ve arada cs atıyorum montaj yapmak daha zevkli öneririm.

ZCan

80+ Bronze
Hocam hikayeli oyunlar sarıyor fakat günümüzde oyun yapmak maliyetli iş hikayeli oyun yapmak özellikle oyuncuyu sıkmayacak bir hikayeli oyun yapmak daha maliyetli bir iş onun için hikayeli veya hikayesi olsun olmasın fark etmez oyuncuyu sıkmayan bir oyun için çok fazla şey eklemek gerekiyor ve bu çok fazla şey para istiyor onun için böyle oyuncuyu sıkmayan oyun sayısı az onun için başyapıt oyunları öneririm half life 1 gibi half life 1 grafiklerinden dolayı oynamam derseniz yakın zamanda remake çıktı onu öneririm
Ben çok seviyorum Half-life 1 ve 2 yi Left 4 Dead <3

Top Bottom