Neler Yeni

oyunları nereye kurmalıyım

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
ssd yerine hddye oyun kurmanın oyun açısından bir artı veya eksisi olur mu şöyle bir şey oldu sabah oyunlarda drop yiyordum hddye kuruluydu steam kaldırdım ssdye kurdum steamı ve oyunları şu an drop yemiyorum

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
dostum oynadıgın oyuna göre değişir hikayeli oyun oynuyorsan hdd ye atmanı tavsiye ediyorum ama online oyun oynuyorsan ssd ye atmalısın

rcxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Ateş Arsoy
Oyunlar ssd de daha hızlı açılır dostum ama kare hızında bir değişiklik olmaz :)

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SSD de daha hızlı oyun açılır,harita daha erken yüklenir fakat fps artışı olmaz
fps artışı olmayacağını bende biliyorum fakat drop yemiyorum en azından ssd kurduktan sonra

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
GTA Onlineden örnek vereyim, SSD'ye kurulu ise harita yüklerken donma, kasma atlamalar olmuyor. HDD'ye yüklenenlerde bu sorunlar görülebiliyor

Emircan67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
emircan duran
SSD yerine hddye oyun kurmanın oyun açısından bir artı veya eksisi olur mu şöyle bir şey oldu sabah oyunlarda drop yiyordum hddye kuruluydu steam kaldırdım ssdye kurdum steamı ve oyunları şu an drop yemiyorum
SSD daha hızlı açılıyor oyunlar sadece onun dışında SSD de yaptığın işlemler daha hızlı

Rdvangunes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Rıdvan Güneş
pubg ve rust ssd'de gta 5 , lol gibi oyunlar hdd'de bende. Ben öyle kullanıyorum map yüklenmesi sıkıntı olan oyunları ssdye atmak mantıklıdır bence

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Çok oynadığın oyunları SSD'ye. Az oynadıklarını HDD'e.

GTA Onlineden örnek vereyim, SSD'ye kurulu ise harita yüklerken donma, kasma atlamalar olmuyor. HDD'ye yüklenenlerde bu sorunlar görülebiliyor
Aynen katılıyorum. HDD'de Harita geç yükleniyor.

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
SSD yerine hddye oyun kurmanın oyun açısından bir artı veya eksisi olur mu şöyle bir şey oldu sabah oyunlarda drop yiyordum hddye kuruluydu steam kaldırdım ssdye kurdum steamı ve oyunları şu an drop yemiyorum
Online oyunların SSD'ye kurulması daha mantıklı olur. Map yüklenme sürelerinde büyük bir düşüş oluyor.

Top Bottom