Neler Yeni

Oyunların hepsi ücretlendirilmeli

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Tüm oyunlar ücretli olursa bu Türkiye'yi çok fazla etkileyecek. 100 TL'nin altında oyun olmayacak. İnsanlar korsana yüklenince 25 - 30 sene sonra Türkçe dil destekli oyun gelmesini beklersiniz hala daha.
hayır
en azından csgo gibi 24tl olsa hatta 30 en azından bebelik almasa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet ama bazen csde küfür etmemek mümkün değil
ya küfürü geçtim en azından susturuyon hile için öyle bir seçenek te yok

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN
oyunlarda anti cheat olsa ne olcak adam yeniden açıyor hespa yeniden yeniden yeniden olan bize oluyor

sadece online oyunlar ücretli olsun bence de
şöyle bir olay var adam tek oyun için hesap açmaz ki abarttığınız kadar hileye rastlamazsınız

7171132

80+ Bronze
hayır
en azından csgo gibi 24tl olsa hatta 30 en azından bebelik almasa
Senin belki durumun var bunu söylüyorsun. Bazı kişilerin durumu yok. O insanlar ne yapacak peki ? Yaptığınız bencillik. Ayrıca başlıkta Oyunların Hepsi yazıyor.

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Uzun zamandır gördüğüm en saçma fikir.
(Anlattığın tarzdaki insanlardan değilim. Hatta online oyun bile oynamıyorum.)

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
beyler ne zaman beleş bir oyuna girsem adam hile açıyor küfür ediyor report ediyorsun adam korkmuyor zaten hesabında bir şey yok
ip ban atsa reset atar
hesap banı ise yeniden hesap açar
ayrıca smurflarda sinir bozucu
kendilerini düşük rankte avutuyorlar ve kendilerini o rank'a göre iyi oynadıklarını sanıyorlar ama haksızlık
şu oyunlar keşke zırt pırt alınamayacak ama çok da pahalı olmayacak şekilde ücretlendirilse keşke
CS giriyorum, seçkinde bile sık sık hileciler geliyor.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Senin belki durumun var bunu söylüyorsun. Bazı kişilerin durumu yok. O insanlar ne yapacak peki ? Yaptığınız bencillik. Ayrıca başlıkta Oyunların Hepsi yazıyor.
benim de öyle durumum yok ancak 30 40 tl olsa da biriktiririm alırım
öğrendim ki türk kitlesindne uzak durmanın tek yolu yurt dışına çıkmak ve oradakilerle oynayıp türkiye ile olan sunucu bağını kurtarmak

konuya yazmayın artık bitirelim

7171132

80+ Bronze
benim de öyle durumum yok ancak 30 40 TL olsa da biriktiririm alırım
öğrendim ki türk kitlesindne uzak durmanın tek yolu yurt dışına çıkmak ve oradakilerle oynayıp türkiye ile olan sunucu bağını kurtarmak

konuya yazmayın artık bitirelim
İşte Türkiye'de 30 - 40 TL olmayacak paralı olsa. Paralı olsa durumu yetenler dışında herkes korsana yönelecek. Öyle olursa oyunlara Türkçe dil desteği 30 sene sonra belki gelir belki gelmez. Emin olun şu anki durumdan çok daha berbat olur.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,218
İsim
Turuncu Keskin
beyler ne zaman beleş bir oyuna girsem adam hile açıyor küfür ediyor report ediyorsun adam korkmuyor zaten hesabında bir şey yok
ip ban atsa reset atar
hesap banı ise yeniden hesap açar
ayrıca smurflarda sinir bozucu
kendilerini düşük rankte avutuyorlar ve kendilerini o rank'a göre iyi oynadıklarını sanıyorlar ama haksızlık
şu oyunlar keşke zırt pırt alınamayacak ama çok da pahalı olmayacak şekilde ücretlendirilse keşke
yazmayınız artık konu kapansın
CS'de her türlü hile var zaten, 5 kişi Mevlana denk geliyor gelde çıldırma

Top Bottom