Neler Yeni

OYUNUM NEDEN KASIYOR

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Fatih Ayhan
Sistemi satıp yeniden toplamak daha mantıklı kasa PSU su muhtemelen ofis kasası depolaması HDD dir belki ekran kartını saklayıp onun üstüne kurmak çok daha mantıklı
Bana neden söylüyorsun ki? Üstelik arkadaşın kendi bileceği iş. Kendi bütçesine göre hareket etsin. İşlemci değişimi demek yüksek ihtimalle anakart değişimi demek zaten. Üstelik farklı bir markaya geçtiğinde. İşlemci de DDR3 ram destekliyormuş. @csnkorekci77 Bütçen çok fazla yoksa işlemci değişiminde 2600 bakmayabilirsin çünkü direk yeni pc toplamış gibi olacaksın. Anakart modelini atabilirsen desteklediği işlemcilerden o ekran kartını besleyebilecek bir model var mı bakabilirim.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Bana neden söylüyorsun ki? Üstelik arkadaşın kendi bileceği iş. Kendi bütçesine göre hareket etsin. İşlemci değişimi demek yüksek ihtimalle anakart değişimi demek zaten. Üstelik farklı bir markaya geçtiğinde. İşlemci de DDR3 ram destekliyormuş. @csnkorekci77 Bütçen çok fazla yoksa işlemci değişiminde 2600 bakmayabilirsin çünkü direk yeni pc toplamış gibi olacaksın. Anakart modelini atabilirsen desteklediği işlemcilerden o ekran kartını besleyebilecek bir model var mı bakabilirim.
Knk öneri yaptım sadece daha mantıklı olabilir diye ? neyse ben engelliyeyimde bidaha karşılaşmayalım.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Fatih Ayhan
Knk öneri yaptım sadece daha mantıklı olabilir diye ? neyse ben engelliyeyimde bidaha karşılaşmayalım.
Ben yanlış bir şey mi söylemişim :d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neye içerledin acaba bu kadar

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
1.İşlemci
2.Ram ve Ram Mhz i
İmzamdaki sistemde Ets 2 de 40 Fps alıyorum. Şehir içi dahada düşüyor.
Nedeni yukarıdaki 2 sebep .
-16 gb ram var 1600 mhz de çalışıyor. (2400 mhz olmasına rağmen)
-İ5 3470 işlemci de single oyunlarda yeterli ama multiplayer online oyunlarda %100 e yakın kullanılıyor.
Yeni sistem toplarsanız göz önünde bulundurun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,037,596
Üyeler
164,534
Son üye
WilberLegros