Evet arkadaşlar oyunumu nihayet bitirdim Steam'de yayınlayacağım erken erişim olarak ama 100 dolar vereceğim ama tutmaz ise sıkıntı olacak nasıl oyunumu tanıtabilirim nasıl bir yol izlerim yardımcı olursanız sevinirim.
sen adamın dediğini düzgün okudun mu okuduysan tekrar okuOyun ne kadar kaliteli bilmiyom küçük görmek gibi algılama lütfen .Ama tek kişinin yapabileceği bir oyunun en üst noktası stardew walley gibi bir şey. Eğer oyunun bu seviyede bir prodüksoyuna sahipse o zaman bile 20-30 dolara satılabilir yurt dışında. TR 10 dolar bu fiyat. Ürünün tanıtmak için en ucuz yöntem yayıncılar. Oyunu ücretsiz olarak onlara verirsin onlarda oynar. Büyük yayıncılar kolay kolay kabul etmez. İyi kötü demeden birçok kişiyle iletişim kurup oyunun kodunu onlara vermelisin.
sen adamın dediğini düzgün okudun mu okuduysan tekrar oku
YAzdıktan sonra anladım ,mesaj silme yok yapacak bir şey yok. Oyununa güveniyorsan sıkıntı olmaz zaten dostum. 100 doları çıkarırsın.sen adamın dediğini düzgün okudun mu okuduysan tekrar oku
neticede 100 dolar atmadım diye ilerde onca emeğime yazık ettim demektense ve sonuçlarının güzel olması durumunu düşündüğümde 100 dolar para gelmedi açıkçası bana daMesaj otomatik birleştirildi:
YAzdıktan sonra anladım ,mesaj silme yok yapacak bir şey yok. Oyununa güveniyorsan sıkıntı olmaz zaten dostum. 100 doları çıkarırsın.
Bana da öyle geliyor. Steam çok büyük pazar. En azından deneyim der geçersin. 100 dolar günümüzde az para değil evet. Ama yeni birşeyler denemek için gözden rahatça çıkarılabilecek bir para bence. Elindeki ürünü iyi ise düşünmeye gerek bile yok.neticede 100 dolar atmadım diye ilerde onca emeğime yazık ettim demektense ve sonuçlarının güzel olması durumunu düşündüğümde 100 dolar para gelmedi açıkçası bana da
Mmo rpg tarzı bir oyun yapıyorum ilk önce tabii ki erken erişimden çıkaracam benim korkum sadece tanıtım nasıl yapabilirimBana da öyle geliyor. Steam çok büyük pazar. En azından deneyim der geçersin. 100 dolar günümüzde az para değil evet. Ama yeni birşeyler denemek için gözden rahatça çıkarılabilecek bir para bence. Elindeki ürünü iyi ise düşünmeye gerek bile yok.
Sosyal medya, yayıncılar, yd forumlar vs. vs. diye uzar liste. Bir anda cikartirsan hüsrana ugrayabilirsin.Mmo rpg tarzı bir oyun yapıyorum ilk önce tabii ki erken erişimden çıkaracam benim korkum sadece tanıtım nasıl yapabilirim
Olmadı burayada 5 10 key verebiliyorsam veririm maksat insanlar oyunumu görsünSosyal medya, yayıncılar, yd forumlar vs. vs. diye uzar liste. Bir anda cikartirsan hüsrana ugrayabilirsin.
Para kazanmak ve devamli oynanmak istiyorsan bu taktik verimli olmaz, game designer aday adayı olarak pazarlamani buna baglamani önermem yaniOlmadı burayada 5 10 key verebiliyorsam veririm maksat insanlar oyunumu görsün
Oyunun konsepti nedir? ve reklamada bütce ve zaman harcaman gerekli.Olmadı burayada 5 10 key verebiliyorsam veririm maksat insanlar oyunumu görsün
Türk oyunları asıl parayı yurt dışı satışları ile vuruyor . Global forumlara gameplay videoları paylaşman gerekir. Aktif olarak sürekli insanlara oyunun hakkında bilgi verip ürünün arkasında durduğunu göstermelisin .Olmadı burayada 5 10 key verebiliyorsam veririm maksat insanlar oyunumu görsün
Ben şöyle düşünüyorum aslında 5 10 key vermemin sebebi en azından oyunumu oynayan olur hemde o insanlar yorum vs yaparak oyunum öne çıkarPara kazanmak ve devamli oynanmak istiyorsan bu taktik verimli olmaz, game designer aday adayı olarak pazarlamani buna baglamani önermem yani
O bence yazıyordur ya bir yerde şu kadar vergin var vsTürk oyunları asıl parayı yurt dışı satışları ile vuruyor . Global forumlara gameplay videoları paylaşman gerekir. Aktif olarak sürekli insanlara oyunun hakkında bilgi verip ürünün arkasında durduğunu göstermelisin .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gelir elde edeceksen ,vergi işleri falan olabilir o konuyu iyi araştır . 3-5 kazancam fiye borca girme sonra. Devlet bu konulara dikkat ediyor.
Mmo Rpg Kafasında Bir Oyun OlacakOyunun konsepti nedir? ve reklamada bütce ve zaman harcaman gerekli.