Neler Yeni

Oyunumu Steam'de yayınlasam nasıl tanıtabilirim?

STREA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe Kaplan
Evet arkadaşlar oyunumu nihayet bitirdim Steam'de yayınlayacağım erken erişim olarak ama 100 dolar vereceğim ama tutmaz ise sıkıntı olacak nasıl oyunumu tanıtabilirim nasıl bir yol izlerim yardımcı olursanız sevinirim.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Oyun ne kadar kaliteli bilmiyom küçük görmek gibi algılama lütfen .Ama tek kişinin yapabileceği bir oyunun en üst noktası stardew walley gibi bir şey. Eğer oyunun bu seviyede bir prodüksoyuna sahipse o zaman bile 20-30 dolara satılabilir yurt dışında. TR 10 dolar bu fiyat. Ürünün tanıtmak için en ucuz yöntem yayıncılar. Oyunu ücretsiz olarak onlara verirsin onlarda oynar. Büyük yayıncılar kolay kolay kabul etmez. İyi kötü demeden birçok kişiyle iletişim kurup oyunun kodunu onlara vermelisin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ege Kanık
Oyun ne kadar kaliteli bilmiyom küçük görmek gibi algılama lütfen .Ama tek kişinin yapabileceği bir oyunun en üst noktası stardew walley gibi bir şey. Eğer oyunun bu seviyede bir prodüksoyuna sahipse o zaman bile 20-30 dolara satılabilir yurt dışında. TR 10 dolar bu fiyat. Ürünün tanıtmak için en ucuz yöntem yayıncılar. Oyunu ücretsiz olarak onlara verirsin onlarda oynar. Büyük yayıncılar kolay kolay kabul etmez. İyi kötü demeden birçok kişiyle iletişim kurup oyunun kodunu onlara vermelisin.
sen adamın dediğini düzgün okudun mu okuduysan tekrar oku

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ege Kanık
Mesaj otomatik birleştirildi:

YAzdıktan sonra anladım ,mesaj silme yok yapacak bir şey yok. Oyununa güveniyorsan sıkıntı olmaz zaten dostum. 100 doları çıkarırsın.
neticede 100 dolar atmadım diye ilerde onca emeğime yazık ettim demektense ve sonuçlarının güzel olması durumunu düşündüğümde 100 dolar para gelmedi açıkçası bana da

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
neticede 100 dolar atmadım diye ilerde onca emeğime yazık ettim demektense ve sonuçlarının güzel olması durumunu düşündüğümde 100 dolar para gelmedi açıkçası bana da
Bana da öyle geliyor. Steam çok büyük pazar. En azından deneyim der geçersin. 100 dolar günümüzde az para değil evet. Ama yeni birşeyler denemek için gözden rahatça çıkarılabilecek bir para bence. Elindeki ürünü iyi ise düşünmeye gerek bile yok.

STREA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana da öyle geliyor. Steam çok büyük pazar. En azından deneyim der geçersin. 100 dolar günümüzde az para değil evet. Ama yeni birşeyler denemek için gözden rahatça çıkarılabilecek bir para bence. Elindeki ürünü iyi ise düşünmeye gerek bile yok.
Mmo rpg tarzı bir oyun yapıyorum ilk önce tabii ki erken erişimden çıkaracam benim korkum sadece tanıtım nasıl yapabilirim

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,702
İsim
Fatih
Mmo rpg tarzı bir oyun yapıyorum ilk önce tabii ki erken erişimden çıkaracam benim korkum sadece tanıtım nasıl yapabilirim
Sosyal medya, yayıncılar, yd forumlar vs. vs. diye uzar liste. Bir anda cikartirsan hüsrana ugrayabilirsin.

STREA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sosyal medya, yayıncılar, yd forumlar vs. vs. diye uzar liste. Bir anda cikartirsan hüsrana ugrayabilirsin.
Olmadı burayada 5 10 key verebiliyorsam veririm maksat insanlar oyunumu görsün 😁

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,702
İsim
Fatih
Olmadı burayada 5 10 key verebiliyorsam veririm maksat insanlar oyunumu görsün 😁
Para kazanmak ve devamli oynanmak istiyorsan bu taktik verimli olmaz, game designer aday adayı olarak pazarlamani buna baglamani önermem yani :)

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
  • Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Türk oyunları asıl parayı yurt dışı satışları ile vuruyor . Global forumlara gameplay videoları paylaşman gerekir. Aktif olarak sürekli insanlara oyunun hakkında bilgi verip ürünün arkasında durduğunu göstermelisin .

Gelir elde edeceksen ,vergi işleri falan olabilir o konuyu iyi araştır . 3-5 kazancam fiye borca girme sonra. Devlet bu konulara dikkat ediyor.

Son düzenleme:

STREA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe Kaplan
Para kazanmak ve devamli oynanmak istiyorsan bu taktik verimli olmaz, game designer aday adayı olarak pazarlamani buna baglamani önermem yani :)
Ben şöyle düşünüyorum aslında 5 10 key vermemin sebebi en azından oyunumu oynayan olur hemde o insanlar yorum vs yaparak oyunum öne çıkar

Türk oyunları asıl parayı yurt dışı satışları ile vuruyor . Global forumlara gameplay videoları paylaşman gerekir. Aktif olarak sürekli insanlara oyunun hakkında bilgi verip ürünün arkasında durduğunu göstermelisin .

Gelir elde edeceksen ,vergi işleri falan olabilir o konuyu iyi araştır . 3-5 kazancam fiye borca girme sonra. Devlet bu konulara dikkat ediyor.
O bence yazıyordur ya bir yerde şu kadar vergin var vs

Oyunun konsepti nedir? ve reklamada bütce ve zaman harcaman gerekli.
Mmo Rpg Kafasında Bir Oyun Olacak

Son düzenleme:
Top Bottom