Neler Yeni

Laptop İşlemci Isınması

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yunus Emre Duman
valla hocam oyun oynayan biri pek değilim. ama işlemciyi zora soktuğum zaman max 80 derece gördüm oda 5-6dk performans modunda full fan da çalışınca düşüyor sonra fan seside normale dönüyor. direkt olarak size gelen laptopta sorun olabilir. 8-9 Ay oldu laptopu alalı.
Aslında konuyu derinleştirmek istememiştim ancak şunu da söylemek istedim daha doğrusu sormak istedim cyberpunk da balanced mod da işlemci kullanımı yüzde 50 60 arasında iken işlemci sıcaklığı 60 70 arası değişiyor sıcaklık ancak hel let loose da kullanım yüzde 30 maximum 40 da iken sıcaklık 80 küsürler oluyor bi dengesizlik var sanırım ya da oyunla mı ilgili servisi ona göre arayayım en son konuştuğumda pek hoş konuşmamıştım o yüzden biraz da utanıyorum aramaya bu değerler normal midir

merbaamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet Şahin
Aslında konuyu derinleştirmek istememiştim ancak şunu da söylemek istedim daha doğrusu sormak istedim cyberpunk da balanced mod da işlemci kullanımı yüzde 50 60 arasında iken işlemci sıcaklığı 60 70 arası değişiyor sıcaklık ancak hel let loose da kullanım yüzde 30 maximum 40 da iken sıcaklık 80 küsürler oluyor bi dengesizlik var sanırım ya da oyunla mı ilgili servisi ona göre arayayım en son konuştuğumda pek hoş konuşmamıştım o yüzden biraz da utanıyorum aramaya bu değerler normal midir
yani cyberpunk gibi bi oyunda o değerleri veriyorsa oyunda sorun vardır. optimizasyon her şeydir oyunda. cyberpunkın ilk çıktığı zaman ekran kartları vs zorladığı zamanı hatırlıyorsunuzdur. dediğim gibi bence bi sorun yok şayet bi performans ve sıcaklık testi yap.

PNSHER

80+ Bronze
İşlemcinin sıcaklığı işlemci kullanımıyla doğru orantılı şekilde değişmez. İşlemcinin çektiği güç ve çalıştığı frekans da sıcaklığı etkiliyor. Doğrudan kıyas yapamazsınız.

Top Bottom