Neler Yeni

Çözüldü✓ Oyunun bir bölümünde kilitlenip resetlenme sorunu

byfaresiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
faresiz
Merhaba Kingdom Come Deliverance kilise içerisin de ki bir görev sırasında kitlenip resetlenme sorunu yaşıyorum eski bir kayıt tan açarsam sonrasında bir problem olmuyor. Tam olarak sorunu anlamadım yardımcı olabilecek arkadaşlar için hata dosyalarını ekledim.
Minidump
Sistem
2545.PNG

Rindane48

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Gökhan Gümüş
Akşama bakıp size cevap vereyim.

Rindane48

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Gökhan Gümüş
Öncelikle ekran kartınızın sürücüsünün güncel olduğunu kontrol edin. eğer hata alıyorsanız ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar en güncel halini yükleyin şayet sorun devam ediyorsa memtest86 ile ramlerinizi test edin. Buradan da güncelleme vs ayarı nasıl yapacağınıza dair örnekler mevcut
YouTube . İnşallah en kısa sürede sorununuz çözülür. Çözülmez ise gene buradan yazın yardımcı olmaya çalışırım.

Son düzenleme:

byfaresiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
faresiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu çözdüm C++ Visual, DirectX içerikli toplu paketleri kuruyorum normal de biraz abartıya kaçmışım ve uyumsuz veya aynı içerikli paketler yüklediğim için sistem de boğulma yaşanması ile tekrar dan başlatma gibi sorunlar ortaya çıkıyordu bu konu ile alakalı sorun yaşayanların tüm yazılımları silip öyle bir daha test etmesini öneririm.

Top Bottom