Neler Yeni

Özel eğitim sınıfı beni bozduğu doğru mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Barış Güzel
Arkadaşlar, annem özel eğitim sınıfına gönderdiğime pişmanım. Keşke normal sınıfa gönderseydim dedi, haklı mı? Orası seni bozdu dedi. Haklı mı? Ben de çıkan sorunları söyleyim. Aşırı derece öfke davranış bozukluğu sinirlenince bir şeyler kırma elektronik.

şahin doğan

80+ Platinum
Bu durumların özel eğitim sınıfının ile alakası ne ? Normal sınıfa gönderseydi ve aynı durumlar olsaydı bu seferde "keşke özel eğitim sınıfına gönderseydim" demeyecek miydi ?
Bu sorunun cevabı senin dışında kimsede yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Barış Güzel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu durumların özel eğitim sınıfının ile alakası ne ? Normal sınıfa gönderseydi ve aynı durumlar olsaydı "bu seferde keşke özel eğitim sınıfına gönderseydim" demeyecek miydi ?
Bu sorunun cevabı senin dışında kimsede yok.
ordaki öğretmenlerin ilgisiz ve benim yaşımdaki öğrencileri görüp onlardan örnek alacağımı söyledi.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Hocam kisiliginiz ile alakali bir sey bu eger icinizde kötuluk var ise en iyi yerede gitseniz kendinize göre insanlar bulursunuz bence bunun cevabini forumda konu acarak degil ailen ile bas basa oturup tartismak..

şahin doğan

80+ Platinum
ordaki öğretmenlerin ilgisiz ve benim yaşımdaki öğrencileri görüp onlardan örnek alacağımı söyledi.
Bu durum tamamen sende bitiyor. Kusura bakma ama annenin demesi ile olmuyor.
Bu konuyu açtığına göre annenin düşüncesine katılmıyorsun.
Yaptığın şeylerin farkında olman güzel aslında. Sinirlendiğinde vs bu durumu aklına getirip sakinleşmeye çalışabilirsin.
Bu dediklerimin dışında sana bir yardımımın dokunabileceğini zannetmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,521
Üyeler
165,365
Son üye
Cio4
Top Bottom