Neler Yeni

Özel okul devamsızlıktan bırakırmı?

perti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mustafa akyüz
devamsızlığım özürlü 16 özürsüz 5.5 gün özel lise bırakırmı?

devamsızlığım özürlü 16 özürsüz 5.5 gün özel lise bırakırmı?
velinle git müdür veya müdür yardımcısı ile görüş sonra muhtemelen dilekçe isterler ama siliyorlar bırakmazlar ben anadoluda bile sildiriyordum çünkü

Ephesus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Kamil Berke Kapıcıoğlu
velinle git müdür veya müdür yardımcısı ile görüş sonra muhtemelen dilekçe isterler ama siliyorlar bırakmazlar ben anadoluda bile sildiriyordum çünkü
Hocam yanlışın var sildirme diye bir şey yok artık özürsüz devamsızlığı özürlüye geçirebilir onu da velisi yapabiliyor

Hocam yanlışın var sildirme diye bir şey yok artık özürsüz devamsızlığı özürlüye geçirebilir onu da velisi yapabiliyor
evet evet özürlüye geçiriyorlar yanlış yazmışım,dediğim gibi dilekçe vesaire isterler muhtemelen

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
843
İsim
Fettah Özalp
özel okul ve bırakma, ilginç.

Zzabuza

80+
Eğer devamsızlıkların 1.döneme aitse yapamazlar diye biliyorum ama 2.dönemde istedikleri gibi silerler.
Sildirme olayı artık yok hocam özürsüz özürlü yapılabiliyor veya okulun inisiyatifine göre faaliyet yapılıyor.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Alihan YILMAZ
Parayı veren düdüğü çalar. Bir şey olmaz.

crabman

80+ Bronze
özürlüde sınıfta kalma sınırı 20 özürsüzde 10

eğer özürlüde 10 gün devamsızlık veya özürsüzde 5 gün devamsızlık var ise belge alamazsınız.
yani devamsızlıklar böyle kalırsa sınıfta kalmazsınız fakat belge alınmaz. artık yoklama silinmiyor diye biliyorum, diğer arkadaşlarında dediği gibi özürsüzden özürlüye geçirilir sadece. velinizle gidin belki bir faydası olur. özel okul sonuç olarak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,109
Üyeler
169,528
Son üye
gokgozmuhammed
Top Bottom