Devamsızlık sorunundan belge almak

Kalktı o, eskiden 5 günü geçerse alamazdın. Ben 8 gün ile aldım alırsın kaldığın ders yok ise.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Devamsızlık sildirme diye muhabbet yok onu diyenlere inanma, maksimum 1 ay içindeki bazı devamsızlıklarını veli gelip özürsüzden özürlüye geçirebilir ama hepsini değil. Ha varsada böyle silen beni 1,5 ay hastaneye yattım diye sınıfta kalmamak için kıvrandıran okuluma ve sisteme sistemin başındaki kişilere hakkımı helal etmiyorum
Var silme olayı sizi kıvrandırmışlar maalesef. Hatta 10 kişi falan tanıyorum devamsızlıktan kalması kesin ama sildirdiği için sınıfı geçen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu konu hakkında açılmış forumlar gördüm ama eskilerdi onlar bende teyit etmek için tekrar açmak istedim.
özürlü 14 özürsüz 9 gün devamsızlığım var
kaldığım ders yok
Özürlü 14 (20 gün hakkınız var) Özürsüz 10 gün ve belge almanıza engel bir durum görünmüyor.

devamsızlık sildirme diye bir şey olduğunu ilk defa duydum. sadece özürsüz devamsızlığını özürlüye çevirebildiğini biliyorum o sizin sildirme dediğiniz olay muhtemelen af çıkmalar oluyo bazen mesela bacağın kırılır sana 1 ay af verirler devamsızlığa yazılmaz diye biliyorum

Geri