hocam sigortacılar bakıyor o işlere galibaküçük şehirde 3 harfli plaka almak istiyorum 10 20k önemli değil de ben bunu sürekli ödeyecekmiyim, tek ödeme mi acaba, şehrin trafik şube sitesi de yok sorgulama da yapamıyorum dolu mu boş mu diye.
bide her yıl vergısı varhocam sigortacılar bakıyor o işlere galiba
vergi 2 3 k gibi bişeymi hocam her sene 20k 20k vereceksek bırak kalsınhocam sigortacılar bakıyor o işlere galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide her yıl vergısı var
EMR plaka istiyorum hocam da yilda 2 kere min 5k 5k (yerine gore) odeyecekmisiz heraldePiyasada olan plakalardan istediğin 3 harfi alacaksan tek seferde ödüyorsun başka ödemesi yok. gecen sene 25k falandi şuan ne kadar isterler bilmiyom
ödeme tek seferliktir motor satın alırken sıfır motorsa proformo faturayla emniyete gidersin ayırtacağın plakaya göre bi bağış yaparsın ve alırsın ekstra başka bir şey yok motoru satmazsan herhangi ek vergi vs bulunmuyorküçük şehirde 3 harfli plaka almak istiyorum 10 20k önemli değil de ben bunu sürekli ödeyecekmiyim, tek ödeme mi acaba, şehrin trafik şube sitesi de yok sorgulama da yapamıyorum dolu mu boş mu diye.
hocam 2. el tofasa almak istiyorum da yillik vergisi varmi bunun. tek seferlik odeme sorun degil her yil odemek istemiyorum.ödeme tek seferliktir motor satın alırken sıfır motorsa proformo faturayla emniyete gidersin ayırtacağın plakaya göre bi bağış yaparsın ve alırsın ekstra başka bir şey yok motoru satmazsan herhangi ek vergi vs bulunmuyor
Hocam tek seferlik ödeme sorun değil her yıl öde ek istemiyorum diyorsunuz yanıt olarak ben zaten cevap verdim ödeme yek seferlik dedikyahocam 2. el tofasa almak istiyorum da yillik vergisi varmi bunun. tek seferlik odeme sorun degil her yil odemek istemiyorum.
bi buldugum araba var. arac kendi sehrime kayitli, ama baska sehrin plakasi takili ustune. onu satin alip kendi sehrimin plakasini yazdirsam olurmu