Neler Yeni

Özel Tuşlar Çalışmıyor (Laptop)

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
Öncelikle herkese iyi forumlar. Birkaç gündür laptopun shift, ctrl, capslock vb tuşları çalışmıyor. Microsoft forumda yazdığı üzre klavyeleri kaldırıp donanım değişikliklerini taradım ancak bu sefer klavye tümden gitti, manuel olarak aygıt eklemeyi de denedim ama işe yaramadı. Ben de kurtarma ile sistemi eski haline getirdim, klavye yine aynı şekilde özel tuşlara tepki vermiyor. Hizmetlerden insan arabirim şeysini başlatmayı otomatiğe aldım ve defalarca başlattım ancak işe yaramadı. Başka çözüm öneriniz varsa çok makbule geçer, tekrardan herkese keyifli forumlar.

kardeşim üzerine yanlışlıkla bir şey döktünmü o sebep olabilir veya tuş baglatısı kopmuş olabilir yada sisteminden kaynaklı arza da olabilir dvriverlar flan

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
bilgisayarı yakın zamanda temizlemişseniz kablo tam takılmamış olabilir zmaanında çok uğraşmıştım klavye kablosunu tam bağlmaak için

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptopu şöyle bi 5-10 defa açıp kapamışımdır, yakın zamanda da açıp kabaca anakartın tozunu da aldım ve klavyeyi iyi bağladığımı düşünüyorum, zira bir hafta kadar da bir aksilik oluşmadı. Ben de driverlara dönük şüpheliydim ancak otomatik driver denetlemesinde en güncelde olduğumu söylüyor, zaten laptop eski bu saatten sonra kimse bu laptop için hiçbir driver yayınlamaz. Klavyeye bir şey de dökülmedi, arıza da olmamalı yaklaşık bir yıl önce değiştik.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapılkan tuşları da şimdi kontrol edeceğim :)
Kontrol ettim, ne yapacağımdan pek emin değildim ama hem ayarları kapatıp hem de açıp uyguladım ve maalesef işe yaramadı :(

Son düzenleme:
Top Bottom