Neler Yeni

Özel Üniversite Mezunu Olup Kamuda çalışılıyor mu?

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
Beyler Şimdi Sağlık Meslek Lisesi Mezunuyum Tyt Girdim Daha Puanlar Gelmedi Ama Şimdi Ben Üniversite Olarak Özel Üniversite Girsem Mezun Olduğumda KPS Girip Devletde Çalışabiliyormuyum?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Beyler Şimdi Sağlık Meslek Lisesi Mezunuyum Tyt Girdim Daha Puanlar Gelmedi Ama Şimdi Ben Üniversite Olarak Özel Üniversite Girsem Mezun Olduğumda KPS Girip Devletde Çalışabiliyormuyum?
Üniversiteyi geç lise mezunu olsan bile kpssde geçerli puan yaparsan girebilirsin.

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Devlet kpss ye bakar.
Anladım yani üniversite olarak devel özel farketmiyor önemli olan kpss
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üniversiteyi geç lise mezunu olsan bile kpssde geçerli puan yaparsan girebilirsin.
sağlık bakım teknisyeni olarak mezun oldum ama bu bölüm daha yeni yeri yok aw çok saçma önceden direk hemşire att vardı ben girdim o bölümler kalktı b bölümün kontanjanı yok sadece ismi var mesleğin

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Anladım yani üniversite olarak devel özel farketmiyor önemli olan kpss
Mesaj otomatik birleştirildi:

sağlık bakım teknisyeni olarak mezun oldum ama bu bölüm daha yeni yeri yok aw çok saçma önceden direk hemşire att vardı ben girdim o bölümler kalktı b bölümün kontanjanı yok sadece ismi var mesleğin
Hmm kötü olmuş senin için

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hmm kötü olmuş senin için
yapacak bişi yok türkiye bura ben normalde sağlığa direk lise bitirem işe girem diye girdim girdiğim sene hemşire ebe att bölümleri kaldırıldı

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
yapacak bişi yok türkiye bura ben normalde sağlığa direk lise bitirem işe girem diye girdim girdiğim sene hemşire ebe att bölümleri kaldırıldı
Sağlık olsun bakalım umarım istediğin gibi gider

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
KPSS puanın önemli.

Top Bottom