Neler Yeni

Özelleştirdiğim PC alınır mı?

rmzn96

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Ramazan Özdemir
tamamdır bekliyorum
3060 8 gb için referans bir ucuzluk bulamadım hepsi 12 gb lık versiyon. Bu şekilde 14k bandına tek tek toplanıyor. (En ucuz nerede satılıyorsa oradan alındığını varsaydım aynı markalar yerine muadilleri kullandım. Ekran kartı ise gigabyte 3060 eagle olan)

O yüzden bende kararsız kaldım. 8-12 farkına bir bakın internetten sonra sorun olmayacaksa alınabilir gibi geldi.

(Başta pahalı deme sebebim ben 3060 ları 5-6k bandında hayal ettim ama uçmuş fiyatları)

pinonaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe
3060 8 gb için referans bir ucuzluk bulamadım hepsi 12 gb lık versiyon. Bu şekilde 14k bandına tek tek toplanıyor. (En ucuz nerede satılıyorsa oradan alındığını varsaydım aynı markalar yerine muadilleri kullandım. Ekran kartı ise gigabyte 3060 eagle olan)

O yüzden bende kararsız kaldım. 8-12 farkına bir bakın internetten sonra sorun olmayacaksa alınabilir gibi geldi.

(Başta pahalı deme sebebim ben 3060 ları 5-6k bandında hayal ettim ama uçmuş fiyatları)
Yani bende aşağı yukarı aynı düşünüyorum 8 ile 12 arasında çok fazla fark yok gibi görünüyor. En fazla vram yiyen oyunlardan biri olan Red Dead Redemption 2 ye bile 8 gb yetiyor fakat ileride çıkacak oyunlar için aynı şeyleri söyleyemeyebilirim. Dediğiniz gibi 8 ile 12 arasında ki farkı biraz daha araştıracağım. Vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.

Top Bottom