Neler Yeni

Özelleştirilmiş Teknobiyotik A2.5 sistem nasıldır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Cenk
Bütçe
4500
Öncelikle merhaba bi sistem alacağım sistem yukarıda belirttiğim gibi teknobiyotik A2.5 sistemde sadece işlemciyi r3 3100 yaptım çünkü sadece oyun oynayacağım bu sistemde ayrıyeten ssd ninde kronik sorunlu olduğuna dayir bir kaç forum okudum ancak ssd ye sadece windowsu ve valorantı ve birkaç oyunu kurarım ayrıyeten elimde 640gb hdd var sizce bu sistem bu hali ile nasıldır lütfen bilen kişiler yorum yapsın valorantta yüksek ayarlarda 100fps üstü ,gta5 ve rustta akıcı kasmadan oynatsın rdr 2 düşük ayarlarda oyatsın yeter sizce bu sistem bu oyunları istediğim şekilde oynatırmı youtubede çok fazla video bulamadım o yüzden sormak istedim ha bide rami yakın zamanda (8x2) yaparım sizce sistem nasıldır önerebileceğiniz daha iyi sistem varmı

Ferzenk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Berdan Güven
Sistem istediğin performansı verebilecek parçalardan oluşuyor ama parçaların çoğunun markasını hayatımda ilk defa görüyorum ben olsam tercih etmezdim.

Erda Yıldırım

80+ Gold
2. el tercih etmek istemiyorum çükü hem riskli hemde şuan peşin alamam sadece taksit ile alabilirim sahibinden ile get üzerinden taksit var ancak ordada istediğim parçaları get ile bulamadım bu yüzden sıfır alacağım
O zaman yandınız en azından bir parçayı sıfır alsanız yada satıcı ile anlaşıp get açtırın

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Cenk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman yandınız en azından bir parçayı sıfır alsanız yada satıcı ile anlaşıp get açtırın
sanırım %9 komisyon alıyormuş bu hem fiyatı arttırır hemde get ile kimse kabul etmiyor herkes peşin istiyor bu sisteme 1,2 aya 1 ram daha takarım 1 buçuk veya 2 yıla ekran kartını upgrade edeceğim zaten zaman nasıl olur ha bu arada sistemde anakatyı a520 ssd samsung m.2 ssd ile psu yuda 500w yapsam nasıl olur? @Erda Yıldırım

Top Bottom