Neler Yeni

özelleştirmeli Daemon Bafır alınır mı?

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Ne kadar daha sürecek bu sistem ne demek? Ne kadar daha satışta kalacak manasında mı? Onu bilemeyiz.

Onun dışında alınabilir. Alternatiflerine de bakmak şartıyla tabi. Her gün her saniye yeni sistem çıkıyor artık hangisi güncel, hangisi değil. Unuttuk. 🙂

Bankerr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne kadar daha sürecek bu sistem ne demek? Ne kadar daha satışta kalacak manasında mı? Onu bilemeyiz.

Onun dışında alınabilir. Alternatiflerine de bakmak şartıyla tabi. Her gün her saniye yeni sistem çıkıyor artık hangisi güncel, hangisi değil. Unuttuk. 🙂
satışta ne kadar kalıcak anlamında
Mesaj otomatik birleştirildi:

elektronik aletlere indirim gelicek diyolar ekime doğru bilgi doğrumu ?

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
satışta ne kadar kalıcak anlamında
Mesaj otomatik birleştirildi:

elektronik aletlere indirim gelicek diyolar ekime doğru bilgi doğrumu ?

Gençlere özel vergi konusunda indirim olabilir şeklinde şeyler mırıldanıyor siyasiler. Malum seçime az kaldı ve iktidar şu anda zor durumda. Üniversite ve daha aşağı yaşlarda kalan öğrenciler için belki kdv indirimleri gelebilir ama ne zaman gelir bilemeyiz veya gelmeyedebilir.

Market vb alışverişlerde bazı ürünlerin kdv’sini %1’e çekmişlerdi. Bilgisayar ve çevre birimlerinin de kdv’sine indirim gelebilir bu mantıkla. Ama bu benim kişisel tahminim. Kesinlik yok!

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Kasa ve psu bence değiştirilmeli. Ben iyi bulmadım

Top Bottom