Neler Yeni

Özgür Duran'ın ailesinden Kadir Şeker'in tahliyesine tepki

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ

Bu olay hakkinda gram fikrim yok sosyal medyada herkes kadir hakli diyor burada cogu kisi haksiz diyor beni biri aydinlatabilirmi olayin asli nedir kim suclu

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Haksız tabikide can kurtarmış olabilir ama can aldı üstelik sözde kurtardığı kızın darp raporu bomboştu+yanında bıçak taşıyordu bu suç

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Olayın özeti şu bir adamla bir kadın sözlü tartışmaya giriyor sonra Kadir geliyor adamla sözlü tartışmaya başlıyor sonra Kadir kendisini savunmak için adamın kalbinden bıçaklıyor(Sözde kendisini savunmak). Sonra Kadir saklanıyor yakalanıyor falan. Polise verdiği ifadede diyor ki adam kadına şiddet uyguluyordu. Sonra darp raporu çıkıyor kadın şiddet görmemiş. + Kadir elinde 22cm komando bıçağı mı öyle bir şey taşıyor yasak normal şartlarda meyve bıçağıymış sözde tartıştığı adamdada kesici delici hiçbir şey yok yani adamın Kadir'e zarar verme ihtimali yok kendini savunma falan yalan.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kadir haklı değil. Kadir haklı diyen maksimum BGY üyesidir.
Kadirin yaptığının bir cezası yoksa hazırda muşta var sokakta kafama esenin göğsüne, omurgasına filan geçireyim. Böyle saçmalık yok. Adam bıçak taşıyor hadi tamam bıçak bari bıçak da bıçak olsa Colombia İtaliano bıçak taşıyor.

Bu adamın içeride bir tanıdığı var kesin. Başkası bıçaklayınca ceza çıkar bunda hummalı bir çalışma oldu.

Öz Muz Cumhuriyetim.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,423
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
20220707_223219.jpg

Son düzenleme:

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mirkan Çiçek
Ne yani şimdi birini kalbinden bıçaklayınca tahliye mi oluyorsun
e iyimiş

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Haklı falan değil , bu tahliye olayı tamamen saçmalık.

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Baran Çelik
Yahu bunun nesini savunuyorlar be? Adam katil katil! Kahraman falan değil.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,240
İsim
Taha Efe

Kim ulan* bu Kadir Seker?

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ
Haksız tabikide can kurtarmış olabilir ama can aldı üstelik sözde kurtardığı kızın darp raporu bomboştu+yanında bıçak taşıyordu bu suç
Olayın özeti şu bir adamla bir kadın sözlü tartışmaya giriyor sonra Kadir geliyor adamla sözlü tartışmaya başlıyor sonra Kadir kendisini savunmak için adamın kalbinden bıçaklıyor(Sözde kendisini savunmak). Sonra Kadir saklanıyor yakalanıyor falan. Polise verdiği ifadede diyor ki adam kadına şiddet uyguluyordu. Sonra darp raporu çıkıyor kadın şiddet görmemiş. + Kadir elinde 22cm komando bıçağı mı öyle bir şey taşıyor yasak normal şartlarda meyve bıçağıymış sözde tartıştığı adamdada kesici delici hiçbir şey yok yani adamın Kadir'e zarar verme ihtimali yok kendini savunma falan yalan.
Kadir haklı değil. Kadir haklı diyen maksimum BGY üyesidir.
Kadirin yaptığının bir cezası yoksa hazırda muşta var sokakta kafama esenin göğsüne, omurgasına filan geçireyim. Böyle saçmalık yok. Adam bıçak taşıyor hadi tamam bıçak bari bıçak da bıçak olsa Colombia İtaliano bıçak taşıyor.

Bu adamın içeride bir tanıdığı var kesin. Başkası bıçaklayınca ceza çıkar bunda hummalı bir çalışma oldu.

Öz Muz Cumhuriyetim.
anladım teşekkürler

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Arda Gezer

Bu olay hakkinda gram fikrim yok sosyal medyada herkes kadir hakli diyor burada cogu kisi haksiz diyor beni biri aydinlatabilirmi olayin asli nedir kim suclu
1657403208881.png

Top Bottom