Neler Yeni

Özgürlüğün son günü başlıyor

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
1 tane dayak yediğim tutanağa imza atacağım, okul turnuvasında ilk senemizde ilk maçımızda 5 gol yemiştim onu telafi edicem, birde mutlu olmaya calisicam

Ryrel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Arda Salim
Merhabayın dostlarım bugün efkarlanmaktayım. Zira yarın 8.296.959 öğrencinin özgürlüğü 9 aylık bir okul hapis hayatının başlamasıyla elinden alınıyor. Allah hepimizi kurtarsın. Tamam şaka bir yana bu dönem okulda nelere imza atmayı planlıyorsunuz? :)
gitar alip ogrenmeyi planliyorum okulla ne kadar alakali bilemem

2mApoo

80+ Silver
-Maks 1 defa tutanak yada disiplin.
-0 sevgili ama belki 1-2 flört. Ama onlarda kesin değil.
-Bisikletle okul yolunda maks 2-3 kaza
-Eğer sınıflar arası turnuva olursa bu sefer kesin 1.lik
-Genel olarak hocaların gözünde şeklimi değiştirmem lazım son sene düzelmeye çalışacam. Ama binlerce liraya alışveriş yaptım . Eğer sivil olarak okula gelmeme izin vermezlerse bu sakinliğimi koruyamam :D :D

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,278
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Ama binlerce liraya alışveriş yaptım
Ya da vergi verdin.
Eğer sivil olarak okula gelmeme izin vermezlerse bu sakinliğimi koruyamam
Koruma. Anlamıyorum ki. Okul kıyafetleri herkes eşit olsun diye varmış biri güzel kıyafet giyerken diğeri kötü kıyafet giymesin diye. Sonra okul formalarının fıyatlarını arşa çıkartıyorlar. LAN ZATEN O KADAR PARAYA ÇOK DAHA GÜZEL KOMBİNLER YAPARIZ...

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Bruce Wayne
Ya da vergi verdin.

Koruma. Anlamıyorum ki. Okul kıyafetleri herkes eşit olsun diye varmış biri güzel kıyafet giyerken diğeri kötü kıyafet giymesin diye. Sonra okul formalarının fıyatlarını arşa çıkartıyorlar. LAN ZATEN O KADAR PARAYA ÇOK DAHA GÜZEL KOMBİNLER YAPARIZ...
Ben giymiyorum ozeldeyseniz sorun ama. Devlette kıyafet kontrolu dışı ve en fazla sözlüyu düşük verme dışı sorun olmuyor.

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
Merhabayın dostlarım bugün efkarlanmaktayım. Zira yarın 8.296.959 öğrencinin özgürlüğü 9 aylık bir okul hapis hayatının başlamasıyla elinden alınıyor. Allah hepimizi kurtarsın. Tamam şaka bir yana bu dönem okulda nelere imza atmayı planlıyorsunuz? :)
İlk başta bu okulların özelleştirilmesi gerekiyor ben sadece tek bir şeye imza atarım o da satış dilekçesi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Bruce Wayne
Yine dert olur belki ama en azından kalite artar.
Eğitimde ozellesme saçma bence çoğu kişi ticarethane gibi kullanıp nerden kar etsem onu düşünüyor tabi kar etmek istediği şey eğitimde başarı ise o zaman ayri

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Kimseyle kavga etmemeyi. Sonra hatırlayıp onlara sövmekten yoruluyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,747
Üyeler
164,560
Son üye
MustoCia
Top Bottom