Neler Yeni

Özgürlüğün son günü başlıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Bruce Wayne
10 dk ara vermişler o sürede konuşuyorsun anca arkadaşın ile. Derste zaten konuşamazsın. Okuldaki o arkadaşlarını / ortamını çok sevenler zaten her hafta buluşuyorlar okula gerek kalmıyor.
Okul olmadan ortam yapmak çok zor ve düzen oturtmak oturtan varsa takdir ederim

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,278
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
ARkadaşlar bu arada bizim sınıfa 4 yeni kişi gelmiş 3 y kromozomuna sahip 1de x. 28 erkek 2 kız var sınıfta. Meslek lisesi işte.. Olsun ben mümin bir kardeşinizim.🤣🤣

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Merhabayın dostlarım bugün efkarlanmaktayım. Zira yarın 8.296.959 öğrencinin özgürlüğü 9 aylık bir okul hapis hayatının başlamasıyla elinden alınıyor. Allah hepimizi kurtarsın. Tamam şaka bir yana bu dönem okulda nelere imza atmayı planlıyorsunuz? :)
Emin olun okul eşsiz bir yer, sadece size birşeyler öğretmek isteyen herhangi bir sorun olduğunda yardım alabileceğiniz koskocaman bir öğretmen kadrosu olcak, oturduğunuz yazı yazdığınız yeri temizleyen ablalar olucak böyle bir çok şey sayarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Bruce Wayne
ARkadaşlar bu arada bizim sınıfa 4 yeni kişi gelmiş 3 y kromozomuna sahip 1de x. 28 erkek 2 kız var sınıfta. Meslek lisesi işte.. Olsun ben mümin bir kardeşinizim.🤣🤣
Artık erkek erkeğe.14 erkeğe bir kız düşüyor 15 some da olabilir.

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,278
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Emin olun okul eşsiz bir yer, sadece size birşeyler öğretmek isteyen herhangi bir sorun olduğunda yardım alabileceğiniz koskocaman bir öğretmen kadrosu olcak, oturduğunuz yazı yazdığınız yeri temizleyen ablalar olucak böyle bir çok şey sayarım.
Aslında geröekten okulu özledim ama işte sabahın köründe kalkmayı unutmuşum.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Aslında geröekten okulu özledim ama işte sabahın köründe kalkmayı unutmuşum.
İlk uyandığımda nefret ederdim ama kahvaltımı yapar lavaboya girer hazılanır giyinir saçmımı başımı yapar parfümümü sıkınıp çıkıyorsun ya hani buz gibi hava üstünde şişme montun sırtınta çanta mis gibi sabah havası yürürdüm okula kadar.

ahenk'

80+ Silver
Okulun tadını çıkarın.
Çok fazla kızla diyalog kurun, kavga edin ama bunlar derslerinizin önüne geçmesin hiçbir zaman.

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
tek hedef say 5k baba

Sagittarius

80+ Silver
-Maks 1 defa tutanak yada disiplin.
-0 sevgili ama belki 1-2 flört. Ama onlarda kesin değil.
-Bisikletle okul yolunda maks 2-3 kaza
-Eğer sınıflar arası turnuva olursa bu sefer kesin 1.lik
-Genel olarak hocaların gözünde şeklimi değiştirmem lazım son sene düzelmeye çalışacam. Ama binlerce liraya alışveriş yaptım . Eğer sivil olarak okula gelmeme izin vermezlerse bu sakinliğimi koruyamam :D :D
Lisedeki beni görüyorum:D

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,278
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

Receb İvedik

80+ Bronze
Merhabayın dostlarım bugün efkarlanmaktayım. Zira yarın 8.296.959 öğrencinin özgürlüğü 9 aylık bir okul hapis hayatının başlamasıyla elinden alınıyor. Allah hepimizi kurtarsın. Tamam şaka bir yana bu dönem okulda nelere imza atmayı planlıyorsunuz? :)
tutanaklara

Top Bottom