Neler Yeni

Özgüvensizlik sorununu nasıl yenebilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Alparslan
Genelde okuldaki ortam olsun, oturduğum yerdeki ortam olsun, pek dahil olamıyorum aralarına; zaten sessiz bi tipim, çok samimi olmadıkça konuşamıyorum, sohbete katılamıyorum. Haliyle arka planda kalıp dışlanıyorum, hoşlandığım kızla konuşurken de oluyor bu. Nasıl konuşabilirim, nasıl dahil olabilirim hiç bilmiyorum. Pandemiden önce böyle değildim ama 2 sene evden çıkmayınca değişti tabii davranışlarım.

Diyeceksiniz ki uzatma, sorunu özetle: Özgüvensizlik sorunumu nasıl yenebilirim?

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Lisede ortamlara senin katılmana gerek yok. Olaylar zaten kendi kendine gelişiyor. Özgüvensizlik konusunu konuşa konuşa kıracaksın. Başka bir yönetimi varmıdır inan bilmiyorum..

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Alparslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lisede ortamlara senin katılmana gerek yok. Olaylar zaten kendi kendine gelişiyor. Özgüvensizlik konusunu konuşa konuşa kıracaksın. Başka bir yönetimi varmıdır inan bilmiyorum..
Sanki ipin ucunu bir kere kaçırırsam bir daha yakalayamazmışım gibi hissediyorum. Konuşa konuşa kıracaksam biraz zaman alacak gibi :/

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Sanki ipin ucunu bir kere kaçırırsam bir daha yakalayamazmışım gibi hissediyorum. Konuşa konuşa kıracaksam biraz zaman alacak gibi :/
Yani en doğal yolu konuşa konuşa kırmak. Kendiliğinden geçiyor zaten.

Top Bottom