P/F Bluetooth Kulaklık Önerisi

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,744
Bütçe
150
Arkadaşlar bir bluetooth kulaklık almak istiyorum (air pods gibi) ama piyasayı pek bilmiyorum hangisi iyidir hangisi kötüdür pek anlamam o yüzden size danışmak istedim.
Genelde telefonda konuşmak için kullanacağım. Yani sesin karşıya iyi gitmesi önemli
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Teşekkürler.

Bütçe: 150 TL

Kardeşim elimde senin istediğin tipte kapalı kutu sıfır bir wireless kulaklık var. Markası tronsmart spunky beat. İki çeşit var elimde. Fakat bütçeni çeşide göre 50tl veya 75tl artırman lazım. Tronsmart Onyx ACE ve Tronsmart Onyx NEO aptX markalı.

Kardeşim elimde senin istediğin tipte kapalı kutu sıfır bir wireless kulaklık var. Markası tronsmart spunky beat. İki çeşit var elimde. Fakat bütçeni çeşide göre 50tl veya 75tl artırman lazım. Tronsmart Onyx ACE ve Tronsmart Onyx NEO aptX markalı.
Markaları ürünleri biraz araştırmama izin verin size geri dönüş yapacağım, çok teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok teşekkürler ama bütçemden 100 tl daha fazla fiyatı.

Arkadaşlar bir bluetooth kulaklık almak istiyorum (air pods gibi) ama piyasayı pek bilmiyorum hangisi iyidir hangisi kötüdür pek anlamam o yüzden size danışmak istedim.
Genelde telefonda konuşmak için kullanacağım. Yani sesin karşıya iyi gitmesi önemli
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Teşekkürler.

Bütçe: 150 TL
Haylou gt1 plus tws15 vardi galiba birde

Xiaomi mi true wireless earphones 2 basic'e bakabilirsiniz. 15 lira fazlaya 165 lira.

Haylou gt1 plus tws15 vardi galiba birde
Airpods benzeri istiyor.

@Evil Belief

Meizu Pop 2 ürününü öneririm rakiplerinden çok daha iyi bir ses kalitesi var. 180 e satılıyor kupon ile 130-160₺ gibi bir fiyata getirebilirsin.

Geri