P Smart Pro Alınır mı?

Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar sa huawei p smart pro almayi düşünüyorum 2600tl falan 6gb ram var 2.50 ghz kadar işlemci hızı var 4000mah batarya sizce iyi dimi

as kanka alınır ama 2600 ona vereceğine üzerine koyabiliyorsan eğer xiaomi redmi note 8 pro al ama yok koyamıyorsan realme 6 da çok iyi

Arkadaşlar sa huawei p smart pro almayi düşünüyorum 2600tl falan 6gb RAM var 2.50 ghz kadar işlemci hızı var 4000mah batarya sizce iyi dimi
Oyun olarak üzmez çünkü o fiyat bandında her telefon her oyunu en yüksekte aöabiliyor pubg dışında
Mesela ben A30s ile Asphalt 9 Call Of Duty ve Pubgyi 0 kasma oynayabiliyorum en yüksekte
Ben olsam o fiyat bandında samsung alırdım mesela A51 fakat one ui 2.1 gelene kadar A51 çöp maalesef. M30s de alabilirsin 6000Mah batarya ve 9611 işlemci sayesinde oda oyun konusunda üzmez.Kamera olarak ise P smart pro güzel telefon ama çok keskin çekiyor.İyimidir bilmiyorum keskin olması.
Saygılarımla

Oyun olarak üzmez çünkü o fiyat bandında her telefon her oyunu en yüksekte aöabiliyor PUBG dışında
Mesela ben A30s ile Asphalt 9 Call Of Duty ve Pubgyi 0 kasma oynayabiliyorum en yüksekte
Ben olsam o fiyat bandında samsung alırdım mesela A51 fakat one ui 2.1 gelene kadar A51 çöp maalesef. M30s de alabilirsin 6000Mah batarya ve 9611 işlemci sayesinde oda oyun konusunda üzmez.Kamera olarak ise P smart pro güzel telefon ama çok keskin çekiyor.İyimidir bilmiyorum keskin olması.
Saygılarımla
baya araştırdım a50 huawei pro xiaomi redmi note 8 pro ya çok ısınıyor dediler bende hepsini karşılaştırdım huawei karar verdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

as kanka alınır ama 2600 ona vereceğine üzerine koyabiliyorsan eğer xiaomi redmi note 8 pro al ama yok koyamıyorsan realme 6 da çok iyi
realme 6 yada baktım ama ben bunun özellikleri dağa yakin geldi bana xiaomi güzel dediler oyun içine ama gereksiz ısınma falan yapıyormuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,945
Üyeler
188,014
Son üye
yasin77x
Geri