P.U.B.G Steam Başlanır mı ?

Arkadaşlar selamlar. Yks den sonra rahat bir şekilde online oyun oynamak istiyorum. Sistem imzada yazılı zaten.
Her oyunun mutlaka sıkıntısı olduğunu biliyorum hile, kitle, içerik, güncelleme ve devamlılık gibi. 1 hafta önce valorantı indirdim fakat oyun gerçekten oynanacak gibi değil, sabahları girsem çocuk öğlen girsem çocuk akşam girsem yine aynı tayfa var. Oyunda kimsenin birbirine ciddi anlamda saygısı yok. Neden olduğunu bilmediğim şekilde oyuncularda nefret küfür söz konusu. Sabah 1 maç atayım dedim sonra sildim haliyle çokta üstünde durmaya gerek yok.
Sorumuza gelirsek P.U.B.G hala oynanabilecek bir oyun mu ? oynamak istiyorum. Youtubeda canlı yayın yapan Teneke Kafalar ekibini baya izliyorum ve huzurlu bir şekilde oynuyorlar yani oyunu. Önceden 6 ay ' a yakın fpp deneyimim olmuştu.
Steam pubg babadır hayvan gibi zevk veriyor fakat hayvan gibide zor. Öğrendikten sonra saatlerin nasıl geçtiğini anlamazsın zaten maçlar uzun sürüyor.

Arkadaşlar selamlar. Yks den sonra rahat bir şekilde online oyun oynamak istiyorum. Sistem imzada yazılı zaten.
Her oyunun mutlaka sıkıntısı olduğunu biliyorum hile, kitle, içerik, güncelleme ve devamlılık gibi. 1 hafta önce valorantı indirdim fakat oyun gerçekten oynanacak gibi değil, sabahları girsem çocuk öğlen girsem çocuk akşam girsem yine aynı tayfa var. Oyunda kimsenin birbirine ciddi anlamda saygısı yok. Neden olduğunu bilmediğim şekilde oyuncularda nefret küfür söz konusu. Sabah 1 maç atayım dedim sonra sildim haliyle çokta üstünde durmaya gerek yok.
Sorumuza gelirsek P.U.B.G hala oynanabilecek bir oyun mu ? oynamak istiyorum. Youtubeda canlı yayın yapan Teneke Kafalar ekibini baya izliyorum ve huzurlu bir şekilde oynuyorlar yani oyunu. Önceden 6 ay ' a yakın fpp deneyimim olmuştu.
Oyuncu kitlesi olarak genellikle olgun insanlar var.Valorant gibi değil ticketlarla anında banlatabiliyosun sadece ban süreleri çok kısa 1 hafta falan.Sağlam ayarlar yapman lazım hem fps hemde oynayış olarak.Mitolar vs normal giriyorlar ilk etapta plus almanı önermem.Duyduğuma göre çok daha fazla hileyle karşılaşıyorlarmış. İlk oynayışlarında mermilerin nerden geldiğini anlamıycaksın tek yiyeceksin.Ama zamanla alıştıktan sonra arkadaşlarla oynanabilecek zevkli bir oyun tabi ki eski hype ı kalmadı.

Teşekkürler arkadaşlar 50 maç falan atmıştım altyapım var aslında fena da sarıyordu da sınavdan dolayı silmiştim pazartesi inşallah indireceğim şu sınavlar bi bitsin

Hocam yanlış anlama ama valorantı 1 gün oynayıp çocukvar ful küfür ediyolar vs vs diyerek silmen biraz garip geldi çünkü artık çoğu oyun bu tarzda yani demek istediğim her oyunda problem var valoda bu küfür olayı varsa pubgde de bol bol hile ve oyunu iyice öğrenene kadar Tabir-i Caizse eziyet çekme olayı var yani bir oyuna başlıyacaksan önce kendi tarzını bulup oynamaya başlamalısın e bir şeyleri görmezden gelmelisin günümüzde böyle maalesef

pubgde hiç yakalanmayan 0 recoil makrolar var herkes claude ile yazıyor kendine ve hiç yakalanmıyor kullanmayan oyunu oynayamıyor artık rezil bir dönemde yaşıyoruz online oyunlar için.

Yaklaşık 1850 saatim var ve çıktığı günden beri ara ara bıraksam da;37 yaşında gündüzleri çalışan ve akşamları kızına vakit ayıran biri olarak girip bir iki saat oynuyorum ve hâlâ keyif alıyorum.Tek başıma pek keyif almıyorum arkadaşla daha keyifli oluyor.Ortalama bi oyuncuyum.Bazı günler hiç adam vuramadan kapattığım bile oluyor.

hile konusuna geleceksek her oyunda var. devamlılık sana baglı bir şey. pubg de ilk defa oynayacaksan kontroller olsun sılahların tepkısı olsun karakter hareketlerı vs senı asırı zorlar.

Apex legend

pugb iyidir fakat anticheatı kötü hile oranı yüksek bunu bilerek oyna ve ortalama fiyat bir hile alırsan 1 aya yakın götürüyor

cs2 yükle faceit oyna asıl gerçek aim orda konuşuyor hile oranı çok az dma sistemleri gerekli oda yurtdışında 1 k dolar trde 1,500 civarı ondan dolayı erişimi zor
aim muhabbetini bilememde gerçek aim konusunda cs pubg'nin yanına yanaşamaz cs de keleşle sprey atarsın kafan 15 derece yukarı kalkar pubg de keleşle 3 mermi at gökyüzüne bakıyorsun.

Pingin çok yüksek değilse İstanbul sunucusunda oynama valoda. Frankfurt Londra vs. gir daha sakin oralar, oralarda da toxicler var hatta baya türkle de karşılaşıyorsun ama bana hep daha relax gelmiştir o sunucular. Pubg tabii ki oynanabilecek bir oyun neden oynanmasın hele agan varsa :D ben de agalar varsa valo pubg rocket league falan giriyorum onlarla tek olunca da Battlefield 6, Forza 6 veya hikayeli oyunlarda takılıyorum. Eğer tek başıma sıkılmam dopamin reseptörlerim bozuk değil diyosan hikayeli oyunlar da çok sarıyor. Yeni çıkan 007 First Light'ı, Resident Evil Requiem'i falan deneyebilirsin mesela çok güzel oyunlar hepsi

Valla hocam oyun alışınca güzel ses kasmaya başlayınca sarıyor ama takımlı oynarken takıma gelen insan seni çok yorabilir bi süre sonra takımlı oynamaktan tiksinebilirsin sebebi ya gerekli yerlerde info veren olmuyor yada alakasız sürekli konuşup senin vuracağın adamı bile vurmana engel olabiliyor örneğin takımına gelen kişi ölünce sen birisiyle savaşırken sana sürekli şunu yap bunu yap diyip orda burda diyen çok ilk başta boşver diyorsun sonra biraz oyuna odaklanmaya başlayınca böyle kişiler rahatsız edici oluyor haberin olsun.

Geri