Poco x3 den şaşma.poco 2860 TL p40 lite 2400 TL 21 ay resmi huawei garantili temiz buldum sizce hangisi alınmalı ?
aralarındaki 500 tl farka değer miPoco x3 den şaşma.
pocopoco 2860 TL p40 lite 2400 TL 21 ay resmi huawei garantili temiz buldum sizce hangisi alınmalı ?
Kesinlile değeraralarındaki 500 TL farka değer mi
pardon caps açık kalmışPO-CO
Mesaj otomatik birleştirildi:
KEDİNLİKLE DEĞER
annemde p30 lite var ve yani benim beklentilerimi karşılamıyor hız konusunda annemi karşılasa da.poco 2860 TL p40 lite 2400 TL 21 ay resmi huawei garantili temiz buldum sizce hangisi alınmalı ?
p30 lite olabilir ama p40 lite olan işlemci 3 bin tl bandındaki en iyi işlemci. ama bu iki telefon arası tek işlemci bakılmaz hangisi genellemede iyi bilmiyorumannemde p30 lite var ve yani benim beklentilerimi karşılamıyor hız konusunda annemi karşılasa da.
işlemcisi daha zayıf pocoya göre.
x3 alın.
kirin 810 var onda.p30 lite olabilir ama p40 lite olan işlemci 3 bin TL bandındaki en iyi işlemci. ama bu iki telefon arası tek işlemci bakılmaz hangisi genellemede iyi bilmiyorum
oyun performansı kirin 810 çok daha iyi, program olarak bilmiyorum ama ama telefon genel eşitler neden birinin işlemcisi iyi öbürünün kamerası iyikirin 810 var onda.
günlük kullanım neyse de oyun/ağır bir programda verdiği performansı iyi değil.
x3 her türlü daha iyi.