Neler Yeni

Yardım Paket kaybı sorunu çözümü

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Alper Kaplan
Arkadaşlar son 2 haftadır Valorant'ta iğrenç derecede paket kaybı oluyor. Pingim sabit 20-25 ms değerlerinde iken aniden 30-40 çıkıp düşmesi sonucu paket kaybı da anlık %1-2 olup düşüyor. Bu nedenle iğren bir lag yiyorum oyunda. Lagdan kastım yürürken ileri geri ışınlanıyorum falan. 2 haftadır geçmiyorda. İnternetle alakalı bir sürü ayar yaptım düzelmedi. Bilgisayar üzerinden DNS vb gibi yapabileceğim ayarlar önerirseniz çok sevinirim. CMD'den ping değerlerime baktığımda. Ortalama 30ms (%0 loss) yazıyor. Ama Valorant'ta berbat bir lag yiyorum. 1.1.1.1 DNS kullanıyorum. Daha düşük ping gösterdiği için CMD de. Ağ ayarı tavsiyesi verebilecek var mı? Şimdi sil yüklede yapacağım Valorant'ı.

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Dns i modemine değil de bilgisayarına uygularsan tam tersi internetinde performans kaybı yaşarsın. Hatta bazen dns değiştirmek bile fayda etmez en çok kullanılan dns her zaman iyidir de diyemezsin. Quad 9 dns kur modeme wan ayarlarından bakalım nasıl performans alacaksın.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dns i modemine değil de bilgisayarına uygularsan tam tersi internetinde performans kaybı yaşarsın. Hatta bazen dns değiştirmek bile fayda etmez en çok kullanılan dns her zaman iyidir de diyemezsin. Quad 9 dns kur modeme wan ayarlarından bakalım nasıl performans alacaksın.
hocam modemle alakalı bilgim yok babam ayarlıyor modemin ayarlarını. Ben kur desemde kuracağını düşünmüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,287
Üyeler
172,212
Son üye
mastercyto
Top Bottom