Yardım Çıldırmak üzereyim paket kaybı

Sanırım öyle hocam ya. Şuan gecenin 5i bakın nerdeyse gece 1 den beri valoda rank kasıyorum 1 kere paket kaybı yemedim 23ms sabit oynuyorum. Vallaha dedim pingsiz bu bambaşka bir zevk. Ama akşam 9-10 civarı oyundayken oynanmıyordu daha bugün mobil veri kullanıyordum oda az cok anca. Gece 12 den sonra internet rahatlıyor bir güzel oynanıyor anlatamam. Normalde ms im 23 den 150 lere çıkıp düştüğü için paket kaybı yerdim, 5 saatir oynuyorum 1 tane paket kaybı yok. Sabah tekrardan aynı sorunları yaşayarak oynayacağımı bilmek üzücü😔 yokmu buna yapabileceğim bir ayar. Demekki kullanımın az olduğu saat dilimlerinde routerim gram paket kaybı yaşamıyor bunu anlamış olduk. Kullanımın az olduğu bir frekans bulmak için frekans değişssem faydası olur mu? Mesela şuan 5220 frekansında kullanıyorum.
Aynı sorunu yaşıyorum. Çok nadiren olsa bile lolde anlık karakterler donup yer değiştiriyor.
Kablo yeni. Modem yeni. Ne yaptıysam düzelmiyor

Aynı sorunu yaşıyorum. Çok nadiren olsa bile lolde anlık karakterler donup yer değiştiriyor.
Kablo yeni. Modem yeni. Ne yaptıysam düzelmiyor
hocam ben sorunumu çözdüm. chatgpt ye sorarak alıcı-verici ayarlarımı değiştirdim daha stabil bir internet haline geldi. artık çok nadiren yaşıyorum. Sizde alıcı-verici ayarlarınızı değiştirerek sorunu çözebilirsiniz

hocam ben sorunumu çözdüm. chatgpt ye sorarak alıcı-verici ayarlarımı değiştirdim daha stabil bir internet haline geldi. artık çok nadiren yaşıyorum. Sizde alıcı-verici ayarlarınızı değiştirerek sorunu çözebilirsiniz
Delta Force'e gel

Geri