sanmıyorum gireceğini de 2. elden bakabilirsin.Bu ekran kartı tekrar stoklara girermi?
60k dan girer girerse yeni dolar fiyatı ortadaBu ekran kartı tekrar stoklara girermi?
Hocam 4000 serisi oldugunu gördüm ürün gelmeyecek haberiniz olsuz nvidia tarafından ürün üretimi durduruldu gelmeyecek tek 5000 serisi gelicek hayal kurmayın sadece 5000 serisi gelicek o ürünlere bakmanız lazımO kadar olmaz hocam, Max 45k olur
60k dan gelmesi için ülkenin içinden geçmeleri lazım kardom uçtun sende60k dan girer girerse yeni dolar fiyatı ortada
EDİT 5000 SERİSİ SANDIM 4000 SERİSİ ÜRETİMİ BİTTİ ARTIK SADECE 5000 GELİCEK
4000 serisi imis 5000 sansım zaten 5000 serisini 5070ti ı 55 e satıyorlar normalde zamlı 60 a satarlar dedim60k dan gelmesi için ülkenin içinden geçmeleri lazım kardom uçtun sende
Üretim durduruldu diye haberler yayınlandı gerçekliği var ise 4000 serisi kartlar artık piyasadan yavaş yavaş silinecek kartın tasarımı vb özellikleri ilginizi çekti ise 5070 ve 5070ti fiyatlarını da göz önünde bulundurularak 2. el düşünebilirsiniz.Bu ekran kartı tekrar stoklara girermi?
Sanmıyorum tekrar stoğa geleceğini , üretimi durmuştur. 5000 Versiyonu stoğu var istersen.Bu ekran kartı tekrar stoklara girermi?