Neler Yeni

palit rtx 3050 8 gb alınır mı

mertali45

80+
bu markayı ilk defa duydum sizce alınır diğer rtx 3050 lere göre performans açısından nasıldır bu marka

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,324
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Palit markası köklü markalardan biridir. Eskiden Türkiye'de çok popülerdi, Türkiye pazarından bir süre çekildikten sonra tekrar ülkemizde ürünleri satılıyor. Marka olarak iyidir ama model belirtirseniz daha iyi olur. Her markanın iyi ya da kötü modelleri olabiliyor. Dual modelini kastettiğini düşünüyorum. Bende 3060 ve 3060Ti Dual modelleri var, Dual modeli iş görür. Kaç paraya buldunuz?

mertali45

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Palit markası köklü markalardan biridir. Eskiden Türkiye'de çok popülerdi, Türkiye pazarından bir süre çekildikten sonra tekrar ülkemizde ürünleri satılıyor. Marka olarak iyidir ama model belirtirseniz daha iyi olur. Her markanın iyi ya da kötü modelleri olabiliyor. Dual modelini kastettiğini düşünüyorum. Bende 3060 ve 3060Ti Dual modelleri var, Dual modeli iş görür. Kaç paraya buldunuz?
https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5t11-rtx3050/ sistem bu twitch yayın yapıp oynayabilmek için almayı düşündüm

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,324
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,324
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kasa'nın fanları pwm'mi bakmak lazım sitesinde bir şey göremedim yoksa çok kafa şişirir, zaten psu'su tier listte çıkmıyor, anakartta H510 yine. Sen en iyisi yeni bir konu aç bütçeni belirt, atıyorum, '' Arkadaşlar 13000Tl bütçem var, sistem önerilerinizi bekliyorum'' yaz, yardımcı olurlar; ben şuan hazır sistem piyasasına hakim değilim.

Top Bottom