efay144
80+ Silver
Haklısın senin vergilerle devlet baban konvoyuna yeni araba alır.3'de 2'si devlet babaya gittiği için sorun yok.
Haklısın senin vergilerle devlet baban konvoyuna yeni araba alır.3'de 2'si devlet babaya gittiği için sorun yok.
Ne güzel işte, GÖSTERİŞ=DEVLET GÜCÜHaklısın senin vergilerle devlet baban konvoyuna yeni araba alır.
Sebebi şu devlet kendi kasasindan vermedi biriktirilen vergilerden toplanan issizlik fonundan verdiAlıntıyı görüntüle
IMF raporuna göre Türkiye, pandemide halkına en az yardım eden ülkeler içinde. Afrika'da aslan avlayıp yiyen insanlara verilen destek ile toprakları Dünya'nın en verimli topraklarından biri olan, 3 tarafı denizlerle kaplı yarımada ülkesi Türkiye'de verilen destek aynı. Pandemiden az zararla çıkıyoruz yalanlarına hâlâ inanan yoktur umarım.
BruhHala daha ayemef denen amerikan kuklalarına inanıyorsanız yapacak bir şeyim yok
daha kötüsü solcusu da aynısını yapıcak olması kısacana değnek anladınız sizAlıntıyı görüntüle
IMF raporuna göre Türkiye, pandemide halkına en az yardım eden ülkeler içinde. Afrika'da aslan avlayıp yiyen insanlara verilen destek ile toprakları Dünya'nın en verimli topraklarından biri olan, 3 tarafı denizlerle kaplı yarımada ülkesi Türkiye'de verilen destek aynı. Pandemiden az zararla çıkıyoruz yalanlarına hâlâ inanan yoktur umarım.
Bunların hepsi yalan,dolan.Alıntıyı görüntüle
ne 3'de 2'si3'de 2'si devlet babaya gittiği için sorun yok.