Neler Yeni

Panel dağıtan discord sunucusu

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze
panel dağıtan discord sunucusu buldum. ihbarweb.org a şikayet ettim. sonuç alabilir miyim?

Sen 2 ay önce panel kullanıp sınıfa sms bomber atan çocuk değil misin? Fotoğrafı görünce aklıma geldi bir an .d

ben de öyle bir şey hatırlıyorum :D sorunun cevabına gelirsek büyük ihtimalle alamazsın

hocam atatürke küfür eden bi tik tok videosunu şikayet etmiştim. hesabı silinmiş. diyorum discorddada olur mu acaba?

Alamazsın, dc verileri salmıyor.
2 Yıldır p*nel adminiyim usom.gov.tr ye ihbar ederseniz silinir.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Alamazsın, dc verileri salmıyor.
ben din allah atatürk düz gidip milletin bilgilerini sağa sola savurururken discord bişey yapmaz mı yani? beni arkadasım cocuk p yayınlamıştı ve pcsini polisler aldı mahkemeden karar bekliyor siciline yansıyacak mı diye. ve o kadar nitro alan para veren var bu platforma. onların bilgileri sağa sola savrulurken discord bişey yapmaz mı diyosunuz?

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: cici

121709

80+ Silver
ben din allah atatürk düz gidip milletin bilgilerini sağa sola savurururken discord bişey yapmaz mı yani? beni arkadasım cocuk p yayınlamıştı ve pcsini polisler aldı mahkemeden karar bekliyor siciline yansıyacak mı diye. ve o kadar nitro alan para veren var bu platforma. onların bilgileri sağa sola savrulurken discord bişey yapmaz mı diyosunuz?
Yapamaz, ben panel sahibiyim kendime ait panelim var hem satıyorum hem kullanıyorum. Onca ihbar vs ediliyor ama boş.

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,707
Üyeler
164,718