kaisermstf123
80+
panel dağıtan discord sunucusu buldum. ihbarweb.org a şikayet ettim. sonuç alabilir miyim?
evet oSen 2 ay önce panel kullanıp sınıfa sms bomber atan çocuk değil misin? Fotoğrafı görünce aklıma geldi bir an .d
ben de öyle bir şey hatırlıyorum sorunun cevabına gelirsek büyük ihtimalle alamazsınSen 2 ay önce panel kullanıp sınıfa sms bomber atan çocuk değil misin?
hocam atatürke küfür eden bi tik tok videosunu şikayet etmiştim. hesabı silinmiş. diyorum discorddada olur mu acaba?ben de öyle bir şey hatırlıyorum sorunun cevabına gelirsek büyük ihtimalle alamazsın
Alamazsın, dc verileri salmıyor.panel dağıtan discord sunucusu buldum. ihbarweb.org a şikayet ettim. sonuç alabilir miyim?
panel dağıtan discord sunucusu buldum. ihbarweb.org a şikayet ettim. sonuç alabilir miyim?
Sen 2 ay önce panel kullanıp sınıfa sms bomber atan çocuk değil misin? Fotoğrafı görünce aklıma geldi bir an .d
evet o
ben de öyle bir şey hatırlıyorum sorunun cevabına gelirsek büyük ihtimalle alamazsın
hocam atatürke küfür eden bi tik tok videosunu şikayet etmiştim. hesabı silinmiş. diyorum discorddada olur mu acaba?
2 Yıldır p*nel adminiyim usom.gov.tr ye ihbar ederseniz silinir.Alamazsın, dc verileri salmıyor.
ben din allah atatürk düz gidip milletin bilgilerini sağa sola savurururken discord bişey yapmaz mı yani? beni arkadasım cocuk p yayınlamıştı ve pcsini polisler aldı mahkemeden karar bekliyor siciline yansıyacak mı diye. ve o kadar nitro alan para veren var bu platforma. onların bilgileri sağa sola savrulurken discord bişey yapmaz mı diyosunuz?Alamazsın, dc verileri salmıyor.
Olur olur. Mernis verilerini yaymak büyük bir suç.hocam atatürke küfür eden bi tik tok videosunu şikayet etmiştim. hesabı silinmiş. diyorum discorddada olur mu acaba?
tamamdır hocam bide oraya bakıcam bilmiyodum böyle site olduğunu .2 Yıldır p*nel adminiyim usom.gov.tr ye ihbar ederseniz silinir.
Yapamaz, ben panel sahibiyim kendime ait panelim var hem satıyorum hem kullanıyorum. Onca ihbar vs ediliyor ama boş.ben din allah atatürk düz gidip milletin bilgilerini sağa sola savurururken discord bişey yapmaz mı yani? beni arkadasım cocuk p yayınlamıştı ve pcsini polisler aldı mahkemeden karar bekliyor siciline yansıyacak mı diye. ve o kadar nitro alan para veren var bu platforma. onların bilgileri sağa sola savrulurken discord bişey yapmaz mı diyosunuz?
hocam keşke engelleme olsada sizin gibi insanları engelleyebilsek forumdaYapamaz, ben panel sahibiyim. Onca ihbar vs ediliyor ama boş.
Artık devlet ilgilenmiyor.Olur olur. Mernis verilerini yaymak büyük bir suç.