Panel dağıtan discord sunucusu

Reaksiyon skoru
137
panel dağıtan discord sunucusu buldum. ihbarweb.org a şikayet ettim. sonuç alabilir miyim?

panel dağıtan discord sunucusu buldum. ihbarweb.org a şikayet ettim. sonuç alabilir miyim?

Sen 2 ay önce panel kullanıp sınıfa sms bomber atan çocuk değil misin? Fotoğrafı görünce aklıma geldi bir an .d

ben de öyle bir şey hatırlıyorum :D sorunun cevabına gelirsek büyük ihtimalle alamazsın

hocam atatürke küfür eden bi tik tok videosunu şikayet etmiştim. hesabı silinmiş. diyorum discorddada olur mu acaba?

Alamazsın, dc verileri salmıyor.
2 Yıldır p*nel adminiyim usom.gov.tr ye ihbar ederseniz silinir.

Alamazsın, dc verileri salmıyor.
ben din allah atatürk düz gidip milletin bilgilerini sağa sola savurururken discord bişey yapmaz mı yani? beni arkadasım cocuk p yayınlamıştı ve pcsini polisler aldı mahkemeden karar bekliyor siciline yansıyacak mı diye. ve o kadar nitro alan para veren var bu platforma. onların bilgileri sağa sola savrulurken discord bişey yapmaz mı diyosunuz?

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: cici
ben din allah atatürk düz gidip milletin bilgilerini sağa sola savurururken discord bişey yapmaz mı yani? beni arkadasım cocuk p yayınlamıştı ve pcsini polisler aldı mahkemeden karar bekliyor siciline yansıyacak mı diye. ve o kadar nitro alan para veren var bu platforma. onların bilgileri sağa sola savrulurken discord bişey yapmaz mı diyosunuz?
Yapamaz, ben panel sahibiyim kendime ait panelim var hem satıyorum hem kullanıyorum. Onca ihbar vs ediliyor ama boş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,428
Üyeler
190,747
Son üye
avsagram
Geri