Neler Yeni

"pankyy" İsimli Yayıncı Fake Bit Olayını Yaptığını İtiraf Etti.

DaffyGraphic

80+ Silver
Henüz bilmiyoruz, bir hesap bu gece de birilerini ifşalayacakmış takip edeceğiz işte. Şimdiye kadar adı geçen büyük yayıncılar Rammus, EasterGamers, Oyun Fatihi, Legoo. O saydığın isimler bunlardan daha meşhurlar sanırım, olsa şimdiye kadar ifşalanırdı diye tahmin ediyorum.
Aynen,bencede.

Max imre

80+ Bronze
bunlara abone olacağınıza gidin kendinize oyun alın canımı sıkmayın.
Hocam Türkiye'de oyunlar çok pahalı millet zorlanıyor alırken. Alamayanlarda yayınları izliyor. O şekil yani. Acilen ekonomi düzeltilmeli ve halkın alım gücü yükseltilmeli ki millet fazla izlemesin bunları dediğiniz gibi.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Bu arada bazıları dolandırıcılık dolandırıcılıktır. Ne kadar olduğu önemli değil demiş. Öyle bir şey yok. Mesela Thodex insanların intihar edeceği kadar büyük bir vurgun iken 100 dolarlık bir dolandırıcılık eşit değildir. İkisi de suçtur ama fark yok demeke biraz saçma. Suçunu önceden açıklaması ceza indirimine sebep olabilir. Bazıları zaten ortaya çıkacak demiş ama listede adı olmayan birinden pek fazla şüphe duyulmaz. Başkaları onun foyasını ortaya çıkarmasa hiç farkında bile olunmayabilirdi. Bu yüzden ceza indirimi alabilir. Zararı karşılayabilirse %30 indirim alabilir.

Bergee

80+ Silver
Bu arada bazıları dolandırıcılık dolandırıcılıktır. Ne kadar olduğu önemli değil demiş. Öyle bir şey yok. Mesela Thodex insanların intihar edeceği kadar büyük bir vurgun iken 100 dolarlık bir dolandırıcılık eşit değildir. İkisi de suçtur ama fark yok demeke biraz saçma. Suçunu önceden açıklaması ceza indirimine sebep olabilir. Bazıları zaten ortaya çıkacak demiş ama listede adı olmayan birinden pek fazla şüphe duyulmaz. Başkaları onun foyasını ortaya çıkarmasa hiç farkında bile olunmayabilirdi. Bu yüzden ceza indirimi alabilir. Zararı karşılayabilirse %50 indirim alır.
Fark yok tabikide! Düşünsene senin kartın çalınıyor; ve senin çok iyi bir gelirin yok senden 100 dolar (ç)alıyorlar. Benim gelirim çok iyi benden de 1000 dolar (ç)alıyorlar. Geliri iyi olmayan için 100 dolarda 1000 dolar gibi bir şey. Düşünce yapın çok yanlış. Ben olsam para cezası değil direkt tüm mal varlıklarına el koyar + iyi halden 1 sene yatırırdım içeride. (Bu ülkeye DOLANDIRICI LAZIM DEĞİL!)

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Fark yok tabikide! Düşünsene senin kartın çalınıyor; ve senin çok iyi bir gelirin yok senden 100 dolar (ç)alıyorlar. Benim gelirim çok iyi benden de 1000 dolar (ç)alıyorlar. Geliri iyi olmayan için 100 dolarda 1000 dolar gibi bir şey. Düşünce yapın çok yanlış. Ben olsam para cezası değil direkt tüm mal varlıklarına el koyar + iyi halden 1 sene yatırırdım içeride. (Bu ülkeye DOLANDIRICI LAZIM DEĞİL!)
Senin siyasi fikrin önemli değil. Nitelikli dolandırıcılıkta etkin pişmanlık işe yarıyor mu bilmiyorum ama yarıyorsamuhtemelen cezadan %10-50 arası indirim alabilir. Bu dediğimi yapabilmesi içinse ''İşlenen suç nedeniyle mağdurun uğradığı zararın aynen geri verme veya tazmin etme suretiyle giderilmesi halinde sanığın etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanarak ceza indirimi almasıdır.''

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,229
Üyeler
163,281
Son üye
mstaasss
Top Bottom