Akiran
80+ Silver
=Silivri.Hepsi köşeye sıkıştı.
=Silivri.
Matematikte esitlik durumu.
Yani şöyle, ben birine bit atıyorum twitch de, sonra dolandırıcılar benim girdiğim kart bilgilerimi çalıp oradan para düdükleyip yayıncılar ile kırışıyor. Doğru mu anladım?Bir çeşit bağış. Adamlar bit yollamış çalıntı kartlardan bunlarda parayı çekip coin olarak o adamlara komisyonunu vermiş durum bu baya kişi var içlerinde söylenen. Kaf dağının arkası gözükmüyor daha.
Fake bit ve Prime olaylarına hiç. karışmamış hangi yayıncılar var?
Bu insanlara asla acımayın hepsine acımayın.Merhaba arkadaşlar,az önce twitchte denk geldiğim "pankyy" isimli yayıncının fake bit olayını yaptığını itiraf etti.
Bunu bir siteden yaptığını,ve çalıntı kredi kartlarıyla yapıldığını bilmediğini dile getirdi.
Yayınında #temiztwitch isimli hashtag'i destekleyip,fake bit olayını yapan yayıncılar olduğunu söyledi.
Yayınında #temiztwitch hashtagını destekleyip,bu olaylara girişen yayıncıları itiraf etmeye davet etti.
Bunla kalmayarak,birkaç esporcunun bile bunu yaptığını iddia etti.
Hiçbir yerde kanıtı ve.b şeyleri yoktu,sadece kendisi itiraf etti.
Yayın tekrarını izlemek isterseniz buyurun :
Zaten sinekkaydı tıraş+takım elbiseyle mahkemeye gitseniz garanti yırttınız.Bu insanlara asla acımayın hepsine acımayın.
Yapanları yapanlarla aynı kefeye koyun yok beklemezdim yok severim fenan da bekleyeceksiniz.
Aynen coin olarak geri atıyorlar çünkü aklamak lazım.Yani şöyle, ben birine bit atıyorum twitch de, sonra dolandırıcılar benim girdiğim kart bilgilerimi çalıp oradan para düdükleyip yayıncılar ile kırışıyor. Doğru mu anladım?
Kimsenin haberi yoktu ama bu olay sadece reklam izleme ile olsa maks cnedinki gibi olması lazım. Burada pankynin ne kadar yaptığını bilmiyoruz ama kim sana durduk yere bit yollasın bir kar elde etmiyorsa.Hepsi onlara bu amaçla ulaşan kişilerin bitlerin reklam izleyerek elde edildiğini söylediklerini iddia ediyor çalıntı kart olaylarından haberleri olmayabilir kimsenin günahını almayalım ama ortada ciddi miktarda haksız kazanç olduğunu gözardı etmemek lazım
tamm baskan kizmabunlara abone olacağınıza gidin kendinize oyun alın canımı sıkmayın.
Reis adam bir yayıncıyı o kadar seviyor ki ona destekte bulunuyor daha iyi yerlere gelsin diye. Bir yandan sen de haklısın ama.bunlara abone olacağınıza gidin kendinize oyun alın canımı sıkmayın.
Henüz bilmiyoruz, bir hesap bu gece de birilerini ifşalayacakmış takip edeceğiz işte. Şimdiye kadar adı geçen büyük yayıncılar Rammus, EasterGamers, Oyun Fatihi, Legoo. O saydığın isimler bunlardan daha meşhurlar sanırım, olsa şimdiye kadar ifşalanırdı diye tahmin ediyorum.