Neler Yeni

"pankyy" İsimli Yayıncı Fake Bit Olayını Yaptığını İtiraf Etti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Metin kaya
Arkadaşlar; Creed, Unlost, Wtcn, Pquen ve Mithrain'de bu iş var mı?

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Bir çeşit bağış. Adamlar bit yollamış çalıntı kartlardan bunlarda parayı çekip coin olarak o adamlara komisyonunu vermiş durum bu baya kişi var içlerinde söylenen. Kaf dağının arkası gözükmüyor daha.
Yani şöyle, ben birine bit atıyorum twitch de, sonra dolandırıcılar benim girdiğim kart bilgilerimi çalıp oradan para düdükleyip yayıncılar ile kırışıyor. Doğru mu anladım?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Fake bit ve Prime olaylarına hiç. karışmamış hangi yayıncılar var?

Merhaba arkadaşlar,az önce twitchte denk geldiğim "pankyy" isimli yayıncının fake bit olayını yaptığını itiraf etti.
Bunu bir siteden yaptığını,ve çalıntı kredi kartlarıyla yapıldığını bilmediğini dile getirdi.
Yayınında #temiztwitch isimli hashtag'i destekleyip,fake bit olayını yapan yayıncılar olduğunu söyledi.
Yayınında #temiztwitch hashtagını destekleyip,bu olaylara girişen yayıncıları itiraf etmeye davet etti.
Bunla kalmayarak,birkaç esporcunun bile bunu yaptığını iddia etti.
Hiçbir yerde kanıtı ve.b şeyleri yoktu,sadece kendisi itiraf etti.

Yayın tekrarını izlemek isterseniz buyurun :
Bu insanlara asla acımayın hepsine acımayın.
Yapanları yapanlarla aynı kefeye koyun yok beklemezdim yok severim fenan da bekleyeceksiniz.

Max imre

80+ Bronze
Bu insanlara asla acımayın hepsine acımayın.
Yapanları yapanlarla aynı kefeye koyun yok beklemezdim yok severim fenan da bekleyeceksiniz.
Zaten sinekkaydı tıraş+takım elbiseyle mahkemeye gitseniz garanti yırttınız. :D

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Hepsi onlara bu amaçla ulaşan kişilerin bitlerin reklam izleyerek elde edildiğini söylediklerini iddia ediyor çalıntı kart olaylarından haberleri olmayabilir kimsenin günahını almayalım ama ortada ciddi miktarda haksız kazanç olduğunu gözardı etmemek lazım
Kimsenin haberi yoktu ama bu olay sadece reklam izleme ile olsa maks cnedinki gibi olması lazım. Burada pankynin ne kadar yaptığını bilmiyoruz ama kim sana durduk yere bit yollasın bir kar elde etmiyorsa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,575
Üyeler
161,873
Son üye
Ferhat_63
Top Bottom