Pankyy'den sonra LEGOOda itiraf niteliğinde bir açıklama

Bu olay nasıl patlak verdi?

Vermese herkes susacaktı.
Sadece yapan değil, göz yuman herkes suçludur.
TWİTCH geçenlerde hacklenmişti ve büyük miktarda veri sızdırıldı.
Yayıncıların kazandıkları ifşalandı ve sonuç......
Sadece BİT değil abonelik olaylarıda 2-3 ay önce patlak vermişti.

TWİTCH geçenlerde hacklenmişti ve büyük miktarda veri sızdırıldı.
Yayıncıların kazandıkları ifşalandı ve sonuç......
Sadece BİT değil abonelik olaylarıda 2-3 ay önce patlak vermişti.
Hocam durumu bilip susan herkes cezalandırılmalı.
Büyük bir dolandırıcılık suçu var ortada.

Hocam durumu bilip susan herkes cezalandırılmalı.
Büyük bir dolandırıcılık suçu var ortada.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, meclise taşıdı zaten. Yakın zamanda soruşturmalar başlar zaten.

Akla kara belli olur beyler. Rahat olun

O kadar da değil, hele bir hapishanenin tadını alsınlar, bir yedikleri hurmalar tırmalasın ölmekten beter olurlar
Yok o abartı olur herkesin yaşam hakkı vardır elinden alınamaz ama gereken cezayı almaları gerekiyor
O kadar da deil
Hiçbiri hangi kredi kartları patlattıklarını kimin olduğunu umursamadan ve bunu bilerek yaptılar şimdiden görebiliyorum o borçlar yüzünden edilen intiharları çalışmakla geçen çocuklukları hepsini görebiliyorum ve bunun bana göre tek bir cezası var oda acı ve ölüm

Panda reiste Jeff bezosa 81 dolar kitlemiş adam ya ülke ekonomisine katkı sağlıyor kral.

Konu kilitlenebilir yazmak yasak.

Peki beyler bunu yapanlar arasın da tanıdığımız ünlü yayıncılar var mı? Varsa da kimler?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sakin ol
Hocam kimleri tanırsınız bilmem ama İDDİALARA GÖRE adı geçen ve benim de meşhur olduklarını bildiğim yayıncılar: Panky, Tecone, Legoo, Logicman, Eda Milka, Tolunay Ören, Rammus53, Koca Karı Ansiklopedisi, Oyun Fatihi, EasterGamers

Bu 3 Twitter hesabından ifşaları takip edebilirsiniz, mutlaka tanıdığınız başka yayıncılar da vardır. 100'ü geçti sayıları:

Hocam kimleri tanırsınız bilmem ama İDDİALARA GÖRE adı geçen ve benim de meşhur olduklarını bildiğim yayıncılar: Panky, Tecone, Legoo, Logicman, Eda Milka, Tolunay Ören, Rammus53, Koca Karı Ansiklopedisi, Oyun Fatihi, EasterGamers

Bu 3 Twitter hesabından ifşaları takip edebilirsiniz, mutlaka tanıdığınız başka yayıncılar da vardır. 100'ü geçti sayıları:
Ooooo eastergamers çok severdim ulan mete sende az değilmişsin, tolunaydan beklenir zaten, ramus desen tolunaydan aşağı kalır yanı yok o da yapar ama meteye şaşırdım.

Ooooo eastergamers çok severdim ulan mete sende az değilmişsin, tolunaydan beklenir zaten, ramus desen tolunaydan aşağı kalır yanı yok o da yapar ama meteye şaşırdım.
Bir açıklama videosu yayınladı "liste dışı".
7 yaşındaki yeğenime izletsem güler öyle söyleyeyim.
İzlemek istersen:

Müsait bir zaman da bakıcam buna teşekkür ederim.
Hocam kısaca demek istediği 1 yıl boyunca bu arkadaşın hesabına belirli aralıklarla yüklü bir miktarda para giriyor ne hikmetse mete bey milyarder olduğu için hesabına yatan paradan bi haber, haberim yoktu diyor.
Benim anladığım bu videodan.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,474
Üyeler
174,883
Son üye
jon901
Geri